uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Sitra rekrytoi: Yhteiskunnallinen viestijä oppimis- ja koulutusaiheisiin

Oletko yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja koulutuksesta innostunut viestinnän ammattilainen? Tulevaisuustalossa on paikka auki juuri sinulle!

Julkaistu

Haemme yhteiskunnallisen uudistumisen vauhdittamisesta syttyvää viestinnän ammattilaista vastaamaan Sitran yhteiskunnallisen koulutuksen viestinnästä. Työssäsi korostuu tulevaisuutta rakentava työote sekä oppimisprosessien vaikuttavuutta monipuolisesti tukeva sisällöntuotanto.

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, jonka tavoitteena on reilu ja kestävä tulevaisuus – hyvä elämä, jota eletään maapallon kantokyvyn rajoissa.

Sitran yhteiskunnallisen koulutuksen tavoitteena on lisätä muutoksentekijöiden ja päättäjien halua ja kykyä tarttua tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Luomme oppimisympäristöjä, -tilanteita ja -prosesseja, joiden avulla yhdessä ajattelu, oppiminen ja kehittäminen onnistuu. Sitran koulutustoiminnan kiintotähti on Kestävän talouspolitiikan johtamiskoulutus ja uusin tulokas keväällä käynnistyvä Sitra Lab. Toteutamme myös projekteja, kuten parhaillaan käynnissä oleva Osaamisen aika -avainalue.

Etsimme nyt energiseen asiantuntijajoukkoomme, määräaikaiseen työsuhteeseen

viestinnän asiantuntijaa

Olet osa Viestintä ja yhteistyösuhteet -tiimiä vastuualueenasi yhteiskunnallisen koulutuksen viestintä. Ymmärrät läsnäolon merkityksen, etkä haksahda yksittäisiin temppuihin. Pystyt esimerkiksi poimimaan olennaiset asiat työpajatyöskentelyn tai koulutusprosessin tuloksista ja konkretisoimaan ne yleistajuiseen muotoon vaikkapa artikkeliksi.

Sparraat tiimin asiantuntijoita vaikuttavan viestin muotoilemisessa ja tunnistat toimintaympäristöstä mahdollisuusviestinnän paikat. Ymmärrät sidosryhmiämme ja kehität vuorovaikutteista ja avointa viestintäämme yhä puhuttelevammaksi.

Olet vaikuttava kirjoittaja ja taitava kiteyttäjä. Sinulla on monipuolista sisällöntuotanto-osaamista sekä kykyä ja halua etsiä uusia tapoja dialogiseen viestintään. Vastaat laajan aihealueesi viestinnän strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta tulevaisuustalon brändin mukaisesti.

Odotamme sinulta:

  • kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta yhteiskunnallisesta viestinnästä
  • paloa yhteiskunnallisen uudistumisen vuoropuheluun ja viestintään
  • halua ja kykyä sanoittaa monimutkaisempiakin sisältöjä ja tulevaisuusaiheita
  • vankkaa osaamista viestinnän strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta
  • osaamista viestinnän uusista mahdollisuuksista, keinoista ja kanavista
  • monipuolista sidosryhmäosaamista ja kiinnostusta yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • hyviä projektijohtamisen taitoja
  • suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja kiinnostavat tehtävät, innostuneet työkaverit ja dialogisen yhteistyön iloa sekä ammattimaisen viestintätiimin tuen. Tehtävä on määräaikainen 31.1.2020 asti ja se alkaa mahdollisimman pian. Käynnistämme haastattelut pikaisesti, mahdollisesti jo hakuajan puitteissa, joten olethan nopea.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Sari Tuori (p. +358 294 618 241) pe 8.3. klo 11-12.30. Täytäthän hakemuksesi tästä linkistä viimeistään keskiviikkona 13.3.2019. Hakemukseen pyydämme liittämään CV:n ja palkkatoivomuksen.

 

Mistä on kyse?