uutiset
Arvioitu lukuaika 3 min

Haemme viestinnän moniosaajaa reilun datatalouden tiimiin

Reilun datatalouden IHAN-projektimme kaipaa kokenutta viestinnän ja markkinointiviestinnän ammattilaista, jolla on vahvaa näyttöä yritysviestinnästä tai yrityksiin kohdentuvasta viestinnästä. Olisitko se sinä?

Julkaistu

HUOM! Hakuaikaa jatkettu 5.6. klo 12 saakka.

Rakennamme reilun datatalouden IHAN-projektissa sujuvan datatalouden perustuksia ja luomme samalla yhteisiä Euroopan kattavia pelisääntöjä datan vaihtoon. Työ edellyttää dataa koskevan ajattelutavan muutosta yksilön oikeuksia korostavaan suuntaan, jota Euroopan unionin tietosuoja-asetus GDPR jo osin viitoittaa. Onnistuessaan yhteiseurooppalainen datatalouden standardi vahvistaa ihmisten luottamusta hallintoon ja uudenlaiseen liiketoimintaan. Samalla erilaiset liiketoimintamahdollisuudet lisääntyvät.

Suomen EU-puheenjohtajuuskauden osuessa IHAN-projektin aktiivisimpaan vaiheeseen tarvitsemme nykyiseen tiimiin vahvaa täydennystä, jotta viestinnälliset mahdollisuudet tulevat mahdollisimman kattavasti käytettyä ja vaativa sidosryhmätyö saa ennakoivasti viestinnällistä panostusta.

Haemme kokenutta

viestinnän asiantuntijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2019–31.7.2021.

Etsimämme henkilö on vahva tiimipelaaja ja energinen sisällöntuottaja, jolla on monipuolinen viestinnän (ml. markkinointiviestinnän) ammatillinen osaaminen sekä kattava ymmärrys sidosryhmätyön eri muodoista. Viestinnän ammattilaiselta odotamme myös halua ja kykyä pitää yllä työn edellyttämää yhteiskunnallista tilannekuvaa.

Lisäksi tehtävä edellyttää osaamista viestinnällisesti isojen projektikokonaisuuksien hallinnasta ja eteenpäinviemisestä, kokemusta ja näyttöä yritysviestinnästä (b-to-b) sekä sopeutumista nopeatempoisuuteen ja hyvää paineensietokykyä. Kokemus kansainvälisissä viestintätehtävissä katsotaan vahvaksi eduksi, sillä tehtävä sisältää kansainvälisissä verkostoissa toimimista ja edellyttää erinomaista englannin suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi hakijan toivotaan työskennelleen digi- ja datatalouden aihealueiden parissa aiemmin.

Työssä korostuvat

  • strateginen viestinnän suunnittelu ja toteutus
  • sisällöntuotanto ja etenkin kyky tuottaa korkealaatuista tekstiä
  • myös muiden asiantuntijoiden sisällön tuotannon tukeminen sekä viestinnällisten materiaalien laatiminen ja editointi
  • Sitran oman median ja digitaalisen viestinnän monipuolisten mahdollisuuksien hyödyntäminen ja ajoituksen hallinta
  • eri kanavien tehokas käyttö IHANin lukuisat kohderyhmät huomioiden – myös kansainvälisesti
  • mediaviestintä.

Tarjoamme

  • näköalapaikan uraauurtavassa projektissa
  • mahdollisuuden työskennellä innostavassa työyhteisössä, jonka tulevaisuustyön tähtäimessä on Suomi, joka menestyy kestävän hyvinvoinnin edelläkävijänä
  • mahdollisuuden tuoda vahva panos projektikokonaisuuden sisällölliseen tekemiseen
  • mielenkiintoisen, vauhdikkaan ja kansainvälisen työn IHAN-avainalueella huippuasiantuntijoiden kanssa.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si tästä viimeistään keskiviikkona 5.6.2019 klo 12 (HUOM! Hakuaikaa jatkettu alkuperäisestä määräajasta 2.6.).

Tehtävä sijoittuu Sitran viestintään, mutta henkilö työskentelee tiiviisti sisältötiimiinsä kanssa eli IHAN-projektikokonaisuudessa.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Jaana Sinipuro, projektijohtaja, p. 050 566 7113
ti 21.5. klo 15-16 sekä to 23.5. klo 14-15

Sari Tuori, viestintäpäällikkö, p. 040 5941 441
ke 22.5. klo 15-16 sekä to 23.5. klo 11-12

Mistä on kyse?