archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

EEMontti videokokoelma

EnergiarEMontti – EEMontti on Sitran ja Tekesin rahoittama kehityshanke, jossa kilpailun keinoin etsitään innovatiivisia ratkaisuja pientalojen energiatehokkuuden parantamiseksi kohtuukustannuksin. Kilpailun neljä kohdekiinteistöä edustavat 500 000 suomalaista pientaloa, joissa ei ole vesikiertoista lämmitysjärjestelmää.

Kirjoittaja

Tuula Sjöstedt

Asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet

Julkaistu

EnergiarEMontti – EEMontti on Sitran ja Tekesin rahoittama kehityshanke, jossa kilpailun keinoin etsitään innovatiivisia ratkaisuja pientalojen energiatehokkuuden parantamiseksi kohtuukustannuksin. Kilpailun neljä kohdekiinteistöä edustavat 500 000 suomalaista pientaloa, joissa ei ole vesikiertoista lämmitysjärjestelmää. Kilpailun nimi tulee sanasta EnergiarEMontti.
Hanke on yhteiskunnallisesti merkittävä, sillä pelkästään asuintalojen lämmittämiseen kuluu lähes viidennes kaikesta energian loppukäytöstä Suomessa. Tähän saakka kodin energiatehokkuutta parantavien ratkaisujen hankkiminen tarjolla olevien korjauspalveluiden viidakosta on ollut tavalliselle omakotiasujalle työlästä, joten EEMontti-kilpailun tavoittelemille uusille, helposti hankittaville kokonaispalveluratkaisuille on akuutti tarve.  

Lue lisää: vimeo.com/eemontti

Mistä on kyse?