archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

VNK: Uusi kestävän kehityksen toimikunta asetettiin

Valtioneuvosto asetti kestävän kehityksen toimikunnan vuosille 2016 - 2019. Toimikuntaa johtaa pääministeri Sipilä ja varapuheenjohtajana toimii maatalous- ja ympäristöministeri Tiilikainen. Hallituksen lisäksi edustettuina ovat mm. eduskunta, ministeriöt, elinkeinoelämä, kunnat ja alueet, ammattiliitot, kirkko, tiede ja tutkimus sekä järjestöt. Kestävän kehityksen toimikunta huolehtii kestävän kehityksen kansainvälisten tavoitteiden sisällyttämisestä kansalliseen politiikkaan.

Kirjoittaja

Tuula Sjöstedt

Asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet

Julkaistu

Valtioneuvosto asetti kestävän kehityksen toimikunnan vuosille 2016 – 2019. Toimikuntaa johtaa pääministeri Juha Sipilä, ja varapuheenjohtajana toimii maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen. Toimikunnassa ovat hallituksen lisäksi edustettuina muun muassa eduskunta, ministeriöt, elinkeinoelämä, kunnat ja alueet, ammattiliitot, kirkko, tiede ja tutkimus sekä järjestöt. Kestävän kehityksen toimikunta huolehtii kestävän kehityksen kansainvälisten tavoitteiden sisällyttämisestä kansalliseen politiikkaan.

Lue lisää: valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/valtioneuvosto-asetti-kestavan-kehityksen-toimikunnan?_101_INSTANCE_3wyslLo1Z0ni_groupId=10616

Mistä on kyse?