archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Data ja innovaatiot vauhdittavat yksilöllistettyä terveydenhoitoa

Data ja erityisesti datan yhdistäminen turvallisesti eri lähteistä kiinnostavat terveysteknologian alalla tällä hetkellä. Yksilöllistetty lääketiede ja geenitekniikka ovat huomion keskipisteessä.

Kirjoittaja

Minna Hendolin

Kehitysjohtaja, Business Finland

Julkaistu

Business Finland valmistelee parhaillaan yksilöllistetyn terveyden ohjelmaa, jolla siivitetään suomalaista innovaatiotoimintaa ja huippututkimusta ja luodaan uutta liiketoimintaa yksilöllistettyjen terveysalustojen ympärille.

Ohjelmalla myös autetaan kasvuyrityksiä hankkimaan pääomasijoituksia ja t&k-rahoitusta, kasvatetaan uutta osaamista sekä houkutellaan kansainvälisiä pääomasijoituksia ja yritysten t&k- ja liiketoimintayksikköjä Suomeen. Työssä hyödynnetään ainutlaatuisia suomalaisia tietovarantoja. Yritykset voivat hakeutua mukaan ohjelmiin.

Tulevaisuudessa ekosysteemi kasvaa ja saamme mukaan uusia yrityksiä työskentelemään nykyistä tehokkaamman terveydenhoidon ja hyvinvoinnin puolesta.

You need to accept marketing-cookies to watch this video

Open cookie settings

Video liittyy 20.–21.3.2018 Kööpenhaminassa pidettävään 2nd Annual Nordic Precision Medicine Forum -tapahtumaan, jossa Sitran hyvinvointidataan ja ihmislähtöiseen datatalouteen liittyvät hankkeet ovat esillä.

#isaacus

Mistä on kyse?