archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Seuraa Sitran ja Teknologiateollisuuden Kiina-liiketoimintahankkeen matkaa Shanghaihin ja Pekingiin 9. – 17.1. Sitran blogissa

Julkaistu

Sitran vuosina 2008 – 2011 käynnissä olevan koneteollisuuden kasvuohjelman Kiina-liiketoimintahanke (2009 – 2010) toteutetaan yhteistyössä Teknologiateollisuus ry:n kanssa. Kiina-hankkeen seuraavassa vaiheessa kymmenen suomalaisen pk-yrityksen edustajat ovat 9. – 17.1. tutustumismatkalla Shanghaissa ja Pekingissä. Mukana ovat lisäksi edustajat Sitrasta ja Teknologiateollisuudesta sekä matkaa järjestävän Synocus Oy:n Pekingin-toimipisteestä. Julkaisemme matkalta arviolta päivittäisiä blogimerkintöjä, joita kutsumme Sinut seuraamaan Sitran blogissa.

Matkalla vieraillaan niin kiinalaisissa, suomalaisissa kuin muissakin koneteollisuusyrityksissä. Lisäksi vieraillaan Suomen FinChi-innovaatiokeskuksessa sekä esimerkiksi yliopistoissa. Hankkeemme teemoina ovat liiketoiminnan käynnistämismahdollisuudet, ihmisten johtaminen sekä tuotantolaitosten, asiakkuuksien ja alihankkijasuhteiden hallinta Kiinassa.

Kiina-hankkeen muista osista mainittakoon Kiina-liiketoimintaa koskeva seminaarimme marraskuussa Espoon Hanasaaressa (katso seminaarin webcast).

Tervetuloa seuraamaan blogimerkintöjämme!

Markus Mäkelä, Sitra

Sitran koneteollisuuden kasvuohjelma

Teknologiateollisuus ry, TRIO-ohjelma