Työkalu
Arvioitu lukuaika 1 min

CP Kelcon kesäpestit laajentavat osaamista

CP Kelco Oy:n kehittämässä CMC Akatemiassa työntekijöiden osaaminen laajentuu kesällä tapahtuvien tehtäväkiertojen kautta.

Julkaistu

Työpaikka

CP Kelco Oy

Uudistumiskysymys

”Miten lisäämme ketteryyttä ja hyödynnämme koko yritystä paremmin sisäisenä oppimisympäristönä?”

Työkalun nimi

CMC Akatemia

Kenelle?

Kaikille työntekijöille.

Työkalun kuvaus

”Uskomme, että ketteryys perustuu ihmisten hyvään yhteispeliin ja yrityksen toiminnan kokonaisuuksien ymmärtämiseen. Yhteisöllisyys kasvaa toistemme arvostamisesta ja siitä, että sparraamme toisiamme. Innostamme jokaista laajentamaan osaamistaan ja ”kokeillen testaamaan siipiään” myös itselle uudenlaisissa työtehtävissä yrityksessämme.

CMC Akatemia starttaa tarjoamalla sisäisiä lyhyitä tehtäväkiertomahdollisuuksia kaikille innokkaille. Tarjoamme kesälomien kautta syntyviä ”kesäpestejä” omille työntekijöillemme haettaviksi ennen kuin avaamme ne ulkoiseen hakuun. ”Kesäpestien” henkilövalintakriteerit pysyvät entisellään – uskomme, että sisältä löytyy hyviä kandidaatteja – ja luonnollisesti perehdytys kuuluu asiaan. Näin osa työntekijöistämme saa aivan uudenlaisen näköalan yritykseemme (eri tehtävät, eri osasto, eri työyhteisö).

Uskomme, että ”kesäpesti” tuottaa uusia ideoita myös omaan työhön ja voi avata joustavia uramahdollisuuksiakin – samalla kun yrityksemme osaamispääoma kasvaa ja yhteisöllisyys vahvistuu.”

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä

Sari Vertanen, sari.vertanen(at)cpkelco.com

Mistä on kyse?