archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Majoitu ikimuistoisesti matkoillasi

Paikalliseen kulttuuriin ruohonjuuritasolla tutustuminen ei ole enää vain rinkkamatkustajien ja seikkailua etsivien juttu. Airbnb:n, Couchsurfingin ja muiden majoituspalveluiden myötä kuka tahansa voi majoittua hotellin sijaan paikallisten luo ja saada samalla ikimuistoisen matkakokemuksen – ja ehkä jopa uusia ystäviä!

Julkaistu

Säästöt: Kotimajoitus esimerkiksi Couchsurfingin kautta on ilmainen, ja usein Airbnb-kohteet ovat hotelleja edullisempia. Valitsemalla kotimajoituksen vapautatkin matkabudjetista useita satoja euroja elämysten keräämiseen.

Huomioi nämä: Majoittautuminen vieraan luo voi tuntua aluksi pelottavalta ja herättää kysymyksiä asunnon kunnosta. Majoituspalveluissa voit kuitenkin tutustua majoittajiin muiden matkustajien kommenttien ja arvostelujen kautta ja näin löytää itsellesi sopivan majapaikan.

Hiilijalanjäljen pienentyminen: Kun majoittaudut viiden vuorokauden matkan kerran vuodessa hotellin sijaan paikallisen luona, pienenee hiilijalanjälkesi prosentin verran. Päästöjä säästyy vähentyneestä uusien hotellien ja muiden majoituskohteiden rakennustarpeesta.

Vinkit: Internetistä löydät kotimajoituskohteita monessa hinta- ja laatuluokassa ympäri maailman. Asiasanat kotimajoitus ja bed and breakfast.

Mistä on kyse?