archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Näe Suomi turistin silmin

Suomea on hehkutettu monissa ulkomaisissa medioissa maailman parhaana matkakohteena, mutta kuinka moni meistä oikeastaan tuntee Suomen matkailumaana? Kotimaan matkailua rikastaa vuodenaikojen vaihtelu, ja siihen on helppo yhdistää sukulaisilla ja ystävillä vierailu.

Julkaistu

Säästöt: Jos vain haluaa, voi Suomessa viettää loman ulkomaita edullisemmin. Lennoista säästyvät rahat voi käyttää junamatkaan ja elämyksiin.

Huomioi nämä: Me suomalaiset emme välttämättä tunne maamme matkailukohteita riittävän hyvin. Myös asenteet kotimaanmatkailua kohtaan voivat olla vähätteleviä. Asenteet muuttuvat, kun katsoo Suomea turistin silmin, vaikkapa ulkomaisista matkustusblogeista ja -lehdistä.

Hiilijalanjäljen pienentyminen: Esimerkiksi viikon Espanjan loman korvaaminen kotimaan kaupunkilomalla tai lomalla luonnon helmassa kerran vuodessa pienentää keskivertosuomalaisen hiilijalanjälkeä 14,6 % vuodessa.

Vinkit: Tutustu Suomeen lomakohteena Visit Finlandissa. Tee kiertotalousteko ja pistä rahasi kiertämään Suomea. Katso 100 syytä suunnata Suomeen.

Mistä on kyse?