archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Rohkeat XF-heimot edistävät sisäistä verkostoitumista

Rohkeat XF-heimot on Pfizer Suomen ideoima työkalu, jolla se pyrkii kohdentamaan työntekijöiden toiminnan yrityksen tavoitteiden kannalta tärkeisiin asioihin.

Julkaistu

Työpaikka

Pfizer Suomi

Uudistumiskysymys

”Miten fokusoin tekemistäni oikeisiin asioihin koko yrityksen tavoitteiden suuntaisesti?”

Työkalun nimi

Rohkeat XF-heimot

Kenelle?

Kaikille työntekijöille.

Työkalun kuvaus

”Verkostoidumme ison kansainvälisen organisaatiomme sisällä ns. XF-heimoiksi (cross functional). Näin varmistamme, että eri toiminnoissa työskentelevät asiantuntijat toimivat yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Samaan heimoon pyrimme kokoamaan henkilöitä, joita yhdistävät muun muassa samat asiakkaat tai samat ajankohtaiset teemat. Perustamme digitaalisen alustan XF-heimoille, jotta jokainen löytäisi sopivan heimon.

Uskomme, että XF-heimojen kokoaminen paitsi lisää samojen kysymysten parissa työskentelevien työntekijöiden yhteistyötä myös madaltaa organisaatiorajoja. Uskomme vahvasti motivoituneiden osaajien keskinäiseen kekseliäisyyteen sekä epämuodollisempien heimo-organisaatioiden voimaan, tahtoon ja rohkeuteen.

Heimorakenne tukee yrityksen sisäistä verkostoitumista ja osaamispotentiaalin hyödyntämistä. Se myös mahdollistaa jatkuvan työssäoppimisen ja sitouttaa henkilöstöä yhteisiin teemoihin. Lisäksi se kannustaa innovoimaan ja haastamaan rohkeasti nykykäytäntöjä.”

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä

Reija Lehtonen, reija.p.lehtonen(at)pfizer.com

Mistä on kyse?