archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Yle innostaa työntekijöitään pohtimaan työtulevaisuutta

Yleisradion ideoima Minun tarinani Ylessä - vaihtoehtoiset tulevaisuuteni -keskustelu innostaa työntekijät pohtimaan omaa työtulevaisuuttaan.

Julkaistu

Työpaikka

Yleisradio

Uudistumiskysymys

”Miten huolehdin omasta osaamisestani ja tulevaisuudestani?”

Työkalun nimi

Minun tarinani Ylessä – vaihtoehtoiset tulevaisuuteni -keskustelu

Kenelle?

Kaikille työntekijöille. Erityisesti niille, joita tulevaisuus ja muutokset ahdistavat sekä niille, joiden työ on erityisen isossa muutoksessa. Niille, jotka eivät ole havahtuneet muutokseen ja/tai kehitä osaamistaan.

Työkalun kuvaus

  • ”Miten minä muutun? Tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden ”Minun tarinani Ylessä – vaihtoehtoiset tulevaisuuteni” -keskusteluun omasta työtulevaisuudesta Ylessä itse valitun henkilön kanssa.
  • Jokainen voi kutsua itselleen keskustelukumppanin. Myös työkaveri tai esimies voi kannustaa tällaiseen keskusteluun, kun tulevaisuus alkaa askarruttaa kollegaa. Meille tärkeää on, että jokainen pysähtyisi  jäsentämään omaa työtilannettaan ja pohtisi myös sitä, miten itse haluaa edetä.
  • Keskustelussa pohditaan omaan työhön, työn muutokseen ja omaan kehittymiseen liittyviä teemoja apukysymysten avulla. Mitä askelia haluan ottaa? Kuka voisi minua auttaa ja keneen otan yhteyttä? Miten toimin?
  • Keskustelua voi käyttää strategiatyön tai yksittäisen kehityshankkeen tukena tai kehityskeskusteluun valmistautumiseen.
  • Tieto on aina luottamuksellista ja vapaaehtoista.”

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä

Kaisa Hilden, kaisa-maaria.hilden(at)yle.fi

Mistä on kyse?