IHAN® tekninen kehittäjäyhteisö

Foorumi, jossa uusi datatalouden malli rakentuu ja reilun datatalouden tekninen perusta syntyy.

MISTÄ ON KYSE?

Kyseessä on foorumi, jossa uudenuutukainen datatalouden malli rakentuu ja reilun datatalouden tekninen perusta syntyy. Täällä keskustellaan hartaasti IHANin vaatimusmäärittelyistä (IHAN Blueprint), palastellaan se ja rakennetaan taas uudestaan. Tässä yhteisössä vaikutetaan yksilön lupaan perustuvan, reilun datatalouden syntyyn, teknisen osaamisen kautta.

Kenelle tarkoitettu?

Kehittäjäyhteisöt, asiantuntijat ja alan ammattilaiset esimerkiksi seuraavilla alueilla: tietojärjestelmät, arkkitehtuuri ja tekninen arkkitehtuuri, henkilödatan hallinta, tietoturva, identiteetin hallinta ja tietosuoja-asetus (GDPR).

Miksi mukaan?

Koska uskot, että reilu datanvaihto organisaatioiden kesken on saavutettavissa ja tuo uutta kasvua. Koska tiedät, että yksityisyys – vastoin propagandan levittäjien tarkoituksellisia viestejä – ei ole kuollut. Et suinkaan aio luovuttaa sen suhteen, sillä sinulla on osaamista ja halu oppia ammatillisesti myös muilta. Lisäksi olet todennäköisesti lopen kyllästynyt alustatalouden luomiin datasiiloihin ja uskot, että nykyisen datatalouden mallin parasta ennen -päiväys päättyi jo hyvän aikaa sitten, ja että avoimet ekosysteemit voittavat lopulta.

Miten mukaan?

Liity yhteen tai useampaan monista työryhmistämme, sillä niissä IHAN® Blueprint viedään aivan uudelle tasolle. Maistuisivatko vaikka identiteettiasiat tai suostumuksenhallinta, jotka ovat esimerkkejä parhaillaan työstettävistä alueista? Anna meille vähän aikaasi ja asiantuntemustasi, ja lähde mukaan tammikuussa 2019 käynnistyneisiin työpajoihimme, jotka jatkuvat aina vuoteen 2021. Sen jälkeen Sitra poistuu takavasemmalle ja sinä uusine yhteisökavereinesi otatte tahtipuikon.

Joko vakuutuit?

Tule mukaan ja ilmoittaudu tapahtumiinmme, joista on ajankohtaista tietoa englanninkielisellä sivustollamme. Työskentelykieli on englanti kansainvälisen yhteistyön vuoksi.

 

IHAN Blueprint

Tästä lisää vaatimusmäärittelyistä.

artikkelit

IHAN Blueprint

Seminaari

IHAN Tekninen työpaja: palvelut

maanantai, 2.9.

Ota yhteyttä

ihmiset
Markus Kalliola
Projektijohtaja, Terveysdata 2030

Mistä on kyse?