Kiertotalousopetusta kaikille koulutusasteille

Oletko sinä seuraava kiertotalousguru? Kiertotalousyhteiskunnassa tarvitsemme uudenlaista osaamista ja siilojen välistä yhteistyötä. Haluamme antaa tulevaisuuden osaajille parhaat mahdolliset eväät kiertotalousopetuksen avulla.

AJANKOHTAISTA

Täältä lisää ideoita opetukseen!

Erityisen arvokasta on, että kiertotalousopetusta tarjotaan kaikille koulutusasteille. Jos lapset ja nuoret eivät ole mukana muutoksessa, ei toivoa paremmasta ole.

- rouva Jenni Haukio
Seura 1.3.2018

HANKKEET

Tutustu ja löydä sinulle soveltuvaa sisältöä.
{{predefined_filters['main']['label']}}
  • {{ term.name }}
  • {{translate('see_all')}}
{{predefined_filters['secondary']['label']}}
  • {{ term.name }}
  • {{translate('see_all')}}

MISTÄ ON KYSE?

Haastamme koko koulutuskentän miettimään, minkälaisen maailman haluamme luoda – mikä on uusi normaali? Koulutammeko tulevaisuuden osaajia vai nykypäivässä selviytyjiä?

Kiertotalouden osaajia pitää saada joka alalle. Tarvitsemme ammattilaisia, jotka on koulutettu elinkaariajatteluun ja laaja-alaiseen yhteistyöhön ja jotka ymmärtävät, että kiertotaloudessa talouskasvu ei ole riippuvainen luonnonvarojen kulutuksesta.

Haluamme, että tulevaisuuden ammattilaiset osaavat yhdistää omaan ammattiosaamisensa kiertotalousosaamisen. Uskomme, että nykypäivän koululaisten valmistuessa työelämään kiertotaloudesta ei enää puhuta, vaan se on ainoa tapa toimia.

Mitä teemme?

Sitra haluaa rakentaa kestävää tulevaisuutta yhdessä muiden kanssa. Kiertotalous auttaa tarkastelemaan alati muuttuvaa maailmaamme kokonaisvaltaisesti ja tarjoaa hyvän pohjan elinikäiseen oppimiseen ja uusien ammattilaisten syntyyn.

Teemme yhteistyötä kaikkien koulutusasteiden kanssa, jotta kiertotalous-ajattelu tavoittaisi mahdollisimman suuren osan suomalaisista. Yhdessä tarjoamme tulevaisuuden osaajille työkaluja, joilla he voivat luoda kestävää tulevaisuutta ja uutta liiketoimintaa.

Kuka on mukana?

Teemme yhteistyötä tällä hetkellä 11 yliopiston, 14 ammattikorkeakoulun, 12 ammatillisen oppilaitoksen ja monen muun koulutuksen parissa työskentelevän organisaation kanssa.

Missä mennään?

Yllä olevista hankekuvauksista näet, mitä kaikkea tapahtuu ja missä ja mitä uusia ideoita, vinkkejä ja yhteistyömahdollisuuksia ne sinulle tarjoaisivat kiertotalouden koulutuksessa.

MITEN MUKAAN?

Ota rohkeasti yhteyttä.

Mistä on kyse?