Helena Mustikainen

Projektijohtaja, Elinikäinen oppiminen, Sitra

+358 (294) 618 225

Kuka?

Helena Mustikainen vastaa Sitran fasilitoimasta keskustelusta kulttuurin valtionosuusjärjestelmän (VOS) uudistuksessa. Opetus- ja kulttuuriministeriön valmistelemassa uudistuksessa Sitran roolina on toimia ulkopuolisena ja puolueettomana tukena prosessissa ja tuoda keskusteluun tulevaisuusnäkökulmaa.

Mitä?

Helellä on parinkymmenen vuoden kokemus esimiestyöstä sekä erilaisten muutoshankkeiden johtamisesta sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Sitrassa hän vastaa myös sisäisestä osaamisverkostotoiminnasta. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri. Toimialoista tutuimmiksi työn kautta ovat tulleet laajemmin koko julkinen sektori ml. kunnat, sote-, pankki- ja uusimpana kulttuurisektori.

Heleen kannattaa olla yhteydessä, jos haluaa tietää enemmän KulttuuriVOSsista, tavoitteiden asettamisesta muutoksille sekä muutoksen läpiviennistä ja johtamisesta. Lisäksi Heleä kiinnostavat uudet organisaatiokulttuurit ja yhteistyön tuoma lisäarvo meille kaikille.

Häh?

Lomilla ja vapaa-ajalla matkustaminen ja liikkuminen lenkkeillen ja golfin parissa ovat Helelle mieluista ajankäyttöä. Kulttuuri on myös lähellä sydäntä ja sen merkitys on lisääntynyt kun aihe on työn kautta tullut yhä lähemmäksi joka päivästä elämää.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?

Mistä on kyse?