ihmiset

Taru Keltanen

Asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra

Kuka?

Taru Keltanen työskentelee Sitrassa viestinnän asiantuntijana. Seitsemään vuoteen Sitrassa mahtuu useita kiinnostavia projekteja, joista pitkäaikaisimpia ovat olleet vaikuttavuusinvestoimiseen ja julkisen sektorin johtamiseen liittyneet hankkeet ja kokeilut. Tarulta voit kysyä myös uudesta Talouden tulevaisuus -hankkeesta, Kestävän talouspolitiikan johtamiskoulutuksesta ja Sitran toiminnasta yleensä.

Mitä?

Taru on opiskellut kansainvälistä taloutta Helsingin kauppakorkeakoulussa (nyk. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu) ja valmistunut taloustoimittajaksi Sanomien Toimittajakoulusta. Talous, viestintä ja journalismi ovat kietotuneet eri tavoin yhteen myös Tarun aiemmissa töissä. Taustalla on hektisiä tulosjulkistuspäiviä taloustoimittajana, huippusalaisia yrityskauppavalmisteluja finanssialan pörssiyhtiön viestinnässä kuin sisältöuudistuksia talousaiheisissa asiakaslehdissä.

Häh?

Talouden ja työelämän tulevaisuudesta maalataan usein uhkakuvia, mutta Taru haluaa uskoa myönteisiin kehityskulkuihin ja työskennellä niiden puolesta. Tulevaisuus ei vain tapahdu, vaan siihen voidaan vaikuttaa.

Vaikka erilaiset sähköiset alustat valtaavat alaa ihmisten elämässä, mieluisimmat kirjat, lehdet, nuotit, ruokareseptit ja käyttöohjeet Taru kuluttaa hiirenkorville. Niillä on yhä paikkansa niin arjessa kuin kirjahyllyssä.