ihmiset

Taru Keltanen

Asiantuntija, Viestinnän deski

Kuka?

Taru Keltanen työskentelee Sitrassa viestinnän asiantuntijana. Kahdeksaan Sitra-vuoteen mahtuu useita kiinnostavia projekteja, joista pitkäaikaisimpia ovat olleet vaikuttavuusinvestoimiseen ja julkisen sektorin johtamiseen liittyneet kokonaisuudet. Tarulta voit kysyä muun muassa Talouden tulevaisuus -tiimin työstä ja Sitran toiminnasta yleensä.

Mitä?

Taru on opiskellut kansainvälistä taloutta Helsingin kauppakorkeakoulussa (nyk. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu) ja valmistunut taloustoimittajaksi Sanomien Toimittajakoulusta.

Talous, viestintä ja journalismi ovat kietotuneet eri tavoin yhteen myös Tarun aiemmissa töissä. Taustalla on hektisiä tulosjulkistuspäiviä taloustoimittajana, salaisia yrityskauppavalmisteluja finanssialan pörssiyhtiön viestinnässä kuin sisältöuudistuksia talousaiheisissa sidosryhmä- ja asiakaslehdissä.

Häh?

Talouden ja työelämän tulevaisuudesta maalataan usein uhkakuvia, mutta Taru haluaa uskoa myönteisiin kehityskulkuihin ja työskennellä niiden puolesta. Tulevaisuus ei vain tapahdu, vaan siihen voidaan vaikuttaa.

Vaikka erilaiset sähköiset alustat valtaavat alaa ihmisten elämässä, painetuilla kirjoilla, lehdillä, nuoteilla, ruokaresepteillä ja käyttöohjeilla on yhä tärkeä paikka Tarun arjessa ja kirjahyllyssä.