Taru Keltanen

Asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra
Kuva: Miikka Pirinen
Kuva: Miikka Pirinen

Kuka?

Taru Keltanen työskentelee viestinnän asiantuntijana Uusi työelämä ja kestävä talous -teeman sisällöissä. Viiteen vuoteen Sitrassa mahtuu useita kiinnostavia projekteja, joista pitkäaikaisin liittyy vaikuttavuusinvestoimiseen. Tarulta voi kysyä myös Kestävän talouspolitiikan johtamiskoulutuksesta.

Mitä?

Taru on opiskellut kansainvälistä taloutta Helsingin kauppakorkeakoulussa (nyk. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu) ja talousjournalismia Sanomien Toimittajakoulussa. Talous, viestintä ja journalismi ovat kietotuneet eri tavoin yhteen myös Tarun aiemmissa töissä. Taustalla on hektisiä tulosjulkistuspäiviä taloustoimittajana, huippusalaisia yrityskauppavalmisteluja finanssialan pörssiyhtiön viestinnässä kuin myös sisältöuudistuksia talousaiheisissa asiakaslehdissä.

Häh?

Talouden ja työelämän tulevaisuudesta maalataan usein uhkakuvia, mutta Taru haluaa uskoa myönteisiin kehityskulkuihin ja työskennellä niiden puolesta. Tulevaisuus ei vain tapahdu, vaan siihen voidaan vaikuttaa.

Vaikka erilaiset sähköiset alustat valtaavat alaa ihmisten elämässä, mieluisimmat kirjat, lehdet, nuotit, ruokareseptit ja käyttöohjeet Taru kuluttaa hiirenkorville. Niillä on yhä paikkansa niin arjessa kuin kirjahyllyssä.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?