Live
Autumn School on Citizens’ Assemblies
Kutsuvierastilaisuus

Autumn School on Citizens’ Assemblies

Puntaroivan demokratian aalto nousee maailmalla, ja puntaroivat kansalaispaneelit ovat yksi voimakkaimmin yleistyvä demokratiainnovaatio Euroopassa. Miten puntarointi voi auttaa ratkaisemaan aikamme vaikeita ongelmia? Minkälaisia työkaluja kansalaispaneelien parhaat kansainväliset asiantuntijat ja esimerkit voivat tarjota Suomelle?

  • 12.10.2023 klo 09:00 - 13.10.2023 klo 17:00
  • Hotelli Rantapuisto

Sitra ja demokratiaverkosto FIDE järjestävät vuoden 2023 Autumn School on Citizens’ Assemblies -tapahtuman tuodakseen aallon myös Suomeen ja Pohjoismaihin. Helsingin Hotelli Rantapuistossa järjestettävä tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia, inspiroitua ja syventyä keskusteluun demokratiasta kansainvälisen kehittäjäyhteisön kanssa.

Brysselistä käsin toimiva FIDE on järjestänyt vastaavia koulutuksia aiemmin mm. Tartossa ja Milanossa. Osallistujille tarjotaan esityksiä kansainvälisiltä huippupuhujilta, yhteistä pohdintaa ja kehittämistä pienryhmäkeskusteluissa ja erinomaisia verkostoitumismahdollisuuksia. Autumn School on kokonaisvaltainen demokratiakokemus.

Syyskoulu antaa päättäjille, viranhaltijoille, virkamiehille ja muille yhteiskunnan toimijoille tietoa, ymmärrystä ja parhaita käytäntöjä, joita he tarvitsevat onnistuneiden kansalaispaneelien toteuttamiseen. Suomalaisille osallistujille on varattu rajallinen määrä paikkoja (n. 20) tilaisuuden kansainvälisen luonteen varmistamiseksi. Ilmoittautuminen edellyttää osallistumista molempien päivien ajaksi. Tapahtuman kieli on englanti.

Katso tapahtuman tarkempi ohjelma ja lisätiedot täältä.