Live
CSR Forum Finland – vastuullisen yritystoiminnan seminaari
tapahtumat

CSR Forum Finland – vastuullisen yritystoiminnan seminaari

Sitran ympäristöohjelman johtaja Jukka Noponen toimii seminaarin ilmastonmuutos liiketoimintamahdollisuutena -työpajan puheenjohtajana.

  • 09.10.2007 klo 15:00 - 10.10.2007 klo 00:00

Finnish Business and Society ry (FiBS) järjestää Helsingissä 9.10.2007 CSR Forum Finland -tapahtuman, jonka teemoina ovat vastuullisuus, kilpailukyky ja innovatiivisuus. Miten vastuullinen yritystoiminta tuottaa kilpailuetua?  

Seminaarin tarkoituksena on saattaa yhteen vastuullisesta yritystoiminnasta kiinnostuneet yritykset ja alan asiantuntijat ja kannustaa heitä kehittämään yhdessä käytäntöjä ja keinoja, joiden avulla yhteiskuntavastuusta voidaan tehdä kiinteä osa suomalaisten yritysten strategista suunnittelua ja jokapäiväistä johtamista.  

Seminaari koostuu avainpuheenvuorojen lisäksi kuudesta työpajasta sekä ympäristö- ja yhteiskuntavastuu raportointikilpailun tulosten julkistamisesta.  

Sitran Ympäristöohjelma on yksi seminaariyhteistyökumppaneista. Ympäristöohjelman johtaja Jukka Noponen toimii ilmastonmuutos liiketoimintamahdollisuutena -työpajan puheenjohtajana.  

Lisätietoja

Seminaarin ohjelma ja ilmoittautuminen»  
Susanna Monni, toiminnanjohtaja, FiBS
susanna.monni(at)fibsry.fi

Mistä on kyse?