Live
Energiatehokas kaupunkirakentaminen
tapahtumat

Energiatehokas kaupunkirakentaminen

  • 03.03.2009 klo 09:00

Sitran Energiaohjelma järjestää yhdessä Helsingin kaupungin kanssa tiistaina 31.3. kansainvälisen kutsuvierasseminaarin, joka on suunnattu kiinteistö-, rakennus- ja energia-alan ammattilaisille, kaupunkikehittäjille ja kaupunkisuunnittelijoille.

Seminaarin puhujat ovat kansainvälisiä asiantuntijoita, jotka avaavat tuoreita näkökulmia energiatehokkaaseen rakentamiseen ja kaupunkisuunnitteluun. Seminaarin pääpuhujina ovat Euroopan ympäristöviraston Air and Climate Change -ohjelman johtaja Jeff Huntington, Ruotsin pääministerin ilmasto- ja energianeuvonantaja Lars-Erik Liljelund, Freiburgin kaupunginsuunnitteluviraston johtaja Wulf Daseking sekä Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilä. Seminaarin osana järjestetään energiatehokasta rakentamista ja kaupunkisuunnittelua käsittelevä paneelikeskustelu.

Tilaisuudessa julkistetaan myös Sitran Energiaohjelman kestävän rakentamisen suunnittelukilpailu. Seminaarin esityksiä voi seurata ja keskusteluihin osallistua livenä netin välityksellä osoitteessa webcast.magneetto.com/sitra.
Seminaarikieli on englanti.

Seminaarin verkkosivuille »
(englanniksi)

Lisätietoja

 
Tuula Sjöstedt, asiantuntija, viestintä ja verkostot, puh. 050 373 8601

Mistä on kyse?