Live
Energiatehokas rakentaminen ja uudet energiamääräykset Asuntomessuilla Tampereella 2012 -seminaari
tapahtumat

Energiatehokas rakentaminen ja uudet energiamääräykset Asuntomessuilla Tampereella 2012 -seminaari

Yhteistyössä Tampereen kaupungin ja Osuuskunta Suomen Asuntomessujen kanssa Sitra järjestää seminaarin Energiatehokas rakentaminen ja uudet energiamääräykset Asuntomessuilla Tampereella 2012.

  • 23.03.2011 klo 17:00 - 21:00

Sitra haluaa edistää energiatehokkaiden ratkaisujen syntymistä pientaloissa Asuntomessuilla Tampereen Vuoreksessa vuonna 2012. Yhteistyössä Tampereen kaupungin ja Osuuskunta Suomen Asuntomessujen kanssa järjestämme seminaarin Energiatehokas rakentaminen ja uudet energiamääräykset Asuntomessuilla Tampereella 2012.

Aika:      
23.3.2011 kello 15–19

Paikka:  
Työväenmuseo Werstaan auditorio, Väinö Linnan aukio 8, Tampere 

Seminaarissa avataan suunnitelmia messutalojen energiatehokkaiden ratkaisujen tueksi. Messuyleisölle halutaan tarjota käytännönläheistä tietoa energiatehokkaasta rakentamisesta sekä uusista vuoden 2012 energiamääräyksistä ja niiden vaikutuksista pientalon rakentamiseen ja ylläpitoon.

Asuntomessutapahtuman yhtenä teemana on Ekotehokas asuminen – tekniikka tukena. Näytteillä oleville taloille on määrätty tiukat energiatehokkuustavoitteet. Alueelle nousee useita passiivitaloja, ja muutama rakentaja tavoittelee nollaenergiataloa. Messutalojen suunnittelu on parhaillaan käynnissä, niiden rakentaminen alkaa keväällä ja talot valmistuvat vuoden 2012 kesällä.

Seminaari on kohdistettu Asuntomessujen rakennuttajille ja näytteilleasettajille sekä messutalojen pää-, LVI-, rakenne- ja sisustussuunnittelijoille sekä tiedotusvälineille. Seminaarin järjestävät hankkeessa mukana olevat Sitra, Tampereen kaupunki ja Osuuskunta Suomen Asuntomessut.

Tutustu seminaarin ohjelmaan ja mediakutsuun »

Mistä on kyse?