Live
Energiatehokkaan korjausrakentamisen huippuseminaari
tapahtumat

Energiatehokkaan korjausrakentamisen huippuseminaari

Tee Parannus! -ohjelman käynnistävä huippuseminaari järjestetään 23.4.2009 Wanhassa Satamassa Taloyhtiö 2009 -tapahtuman yhteydessä.

  • 23.04.2009 klo 16:00 - 19:30

Energiatehokkaan korjausrakentamisen huippuseminaari järjestetään torstaina 23.4.2009 (klo 13-16.30) Wanhassa Satamassa. Taloyhtiö 2009 -tapahtuman yhteydessä järjestettävä maksuton tilaisuus on tarkoitettu sekä taloyhtiöiden edustajille että korjausrakentamisen ammattilaisille.

Tekes, Sitra ja ympäristöministeriö toteuttavat kiinteistö- ja rakennusalan kanssa viestintäohjelman, jonka tavoitteena on edistää käyttäjälähtöistä korjausrakentamista ja energiatehokkuuden parantamista taloyhtiöissä. Taloyhtiöille välitetään tietoa energiatehokkaista korjaustavoista ja korjausrakentamisen uusista ratkaisuista ja palvelukonsepteista. Korjausrakentamisen ammattilaisia kannustetaan rohkeaan ja käytännönläheiseen kehitystyöhön ja sen tulosten kansantajuiseen maastouttamiseen. Korjauspalveluiden kysynnälle ja tarjonnalle rakennetaan avoimia kohtauspaikkoja.

Tee parannus! -ohjelma käynnistyy huippuseminaarilla, jossa kerrotaan energiatehokkaan korjausrakentamisen mahdollisuuksista, kannustimista ja hyvistä ratkaisuista. Esillä ovat myös lähiö- ja ryhmäkorjaamisen haasteet. Huippuseminaarissa julkistetaan ensimmäinen taloyhtiöiden korjausbarometri sekä korjausrakentamisen ammattilaisille suunnattu kehittämiskilpailu.

Tee parannus! -viestintäohjelman toteuttavat ja huippuseminaarin järjestävät:   Tekes, Sitra, Ympäristöministeriö, Suomen Kiinteistöliitto, Suomen Asuntotietokeskus, Rakennusteollisuus RT sekä Rakennuslehti.

Lisätietoja

Tilaisuuden ohjelma »
Ilmoittaudu tilaisuuteen »

Mistä on kyse?