Live
ERA17-vuosipäivä 2012
tapahtumat

ERA17-vuosipäivä 2012

ERA17-toimintaohjelman 2. vuosipäivä:
Mitä kuuluu energiaviisaalle rakennetulle ympäristölle?

ERA17-toimintaohjelma täyttää kaksi vuotta. Tervetuloa kuulemaan toimenpiteiden etenemisestä ja keskustelemaan energiatehokkuudesta kiinteistö- ja rakennusalalla. Mitkä ovat Sinun mielestäsi parhaat keinot tehdä Suomesta energiaviisauden kärkimaa?

Ohjelmassa puheenvuoroja ja keskustelua suomalaisen osaamisen tasosta ja sen kehittämisestä: Miten energiatehokkuusosaaminen saadaan leviämään kiinteistö- ja rakennusalalla? Miten ammattilaiset pysyvät mukana muutoksessa? Entä eroavatko rakennusteollisuuden, oppilaitosten ja nuorten osaajien näkökulmat toisistaan?

Iltapäivän aikana kuullaan myös Oulun kaupungin oman ERA17-toimintaohjelman etenemisestä sekä pohditaan kuntien roolia energiaviisaan rakennetun ympäristön rakentajina. Lisäksi kuullaan esimerkkejä siitä, miten kiinteistön omistajat ovat hyötyneet energiatehokkuutta lisäävistä ratkaisuista. Varsinainen ohjelma päättyy kello 16.30, jonka jälkeen keskustelu jatkuu buffet-tarjoilun lomassa kello 17.30 saakka.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mahdollisimman pian – viimeistään 1.10. täällä.

Lisätietoja ja tarkka ohjelma julkaistaan ERA17-verkkosivuilla.

Tervetuloa mukaan!

ERA17-seurantaryhmän puolesta
Helena Säteri (pj)

ERA17 – Energiaviisaan rakennetun ympäristön aika 2017

ERA17-toimintaohjelman tavoitteena on, että Suomi on energiaviisauden kärkimaa. Haluamme, että rakennettu ympäristömme toimii energiatehokkaasti ja vähäpäästöisesti. Päämääränä on saavuttaa vuodelle 200 asetetut päästötavoitteet jo vuonna 2017, Suomen täyttäessä 100 vuotta.

ERA17-toimintaohjelmaa vievät yhteistyökumppaneidensa kanssa eteenpäin RAKLI, Rakennusteollisuus RT, Sitra, Kiinteistöliitto, Kuntaliitto, Tekes, ja ympäristöministeriö.

Lisätietoa osoitteesta era17.fi

Mistä on kyse?