Live
Erätauko Koivukylä-Havukoski-Rautkallio-Asolassa
tapahtumat

Erätauko Koivukylä-Havukoski-Rautkallio-Asolassa

Erätauko-tapahtumassa keskustelemme toiveista ja huolista sekä pureudumme siihen, mitä keinoja vaikuttaa ja osallistua juuri sinulla on. Lisäksi työstämme Koivukylään tulevaa palvelutoria. Tule kertomaan, mistä alueen viihtyvyys rakentuu ja mitä palveluita alue kaipaa nyt ja tulevaisuudessa!

Millaista on elämä asuinalueellasi? Mikä saa sinut tuntemaan kuuluvasi tänne? Miten voisimme keskustella yhteisistä asioista rakentavammin?

Kutsumme mukaan kaikenikäisiä, erilaisia ihmisiä Koivukylä-Havukoski-Rautkallio-Asola alueelta. Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi! Erityisesti toivomme mukaan sinua, jolle yhteiskunnallisista asioista keskustelu ei ole ihan arkipäivää.

Jotta viestit saadaan vietyä sinne missä päätöksiä tehdään, on paikalle kutsuttu myös kaupungin työntekijöitä ja päättäjiä. Tapahtuman tulokset uutisoidaan niin, että käsitellyille asioille saadaan laajempaa näkyvyyttä.

HUOM! Tapahtuma on kaksiosainen, joista ensimmäinen oli 13.6. ja toinen on 20.6. Molemmat illat alkavat herkullisella iltapalalla klo 17:00. Vantaan kaupunki lahjoittaa elokuvalipun molempiin osiin osallistuville ja Sitra arpoo osallistujien kesken 3 kpl 90 € lahjakorttia. Tapahtuman osallistujamäärä on enintään 50 henkilöä.

Mikä Erätauko?

Tapahtuma liittyy Sitran Erätauko-kokonaisuuteen, jossa muodostetaan tapa käydä rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua Suomessa. Alkuvuonna 2017 käynnistetty Erätauko kutsuu ihmisiä käymään keskustelua yhteiskunnallisista aiheista ja antaa tilaa pysähtyä käsittelemään aiheita, jotka kaipaavat työstöä.

Tapahtuman järjestää Sitra yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa. Erätauko on osa Sitran 50v juhlavuotta ja Suomi100 ohjelmaa. Palvelutori kokoaa palvelut ja neuvonnan yhteen paikkaan. Tilaisuus on samalla myös Vantaan asukasosallisuuden kehittämiseen liittyvä Osallistuva Vantaa -pilotti.

www.eratauko.fi

Mistä on kyse?