Live
Erätauko lapsiperheiden tuesta Tampereella
tapahtumat

Erätauko lapsiperheiden tuesta Tampereella

Millaista on lapsiperheesi arki? Millaista tukea toivoisit perheellesi? Miltä tuntuisi tasavertainen keskustelu näistä aiheista?

Erätauko-tapahtumassa keskustellaan rakentavasti toiveista ja huolista liittyen lapsiperheiden arkeen ja tuen tarpeeseen Tampereen Peltolammilla ja Multisillassa. Mikä on hyvää tai huonoa ja mitä pitäisi tehdä? Erätauon tarkoitus on, että jokainen tulee kuulluksi ja saavutamme yhdessä syvemmän ymmärryksen. Tämän perusteella käynnistetään myös toimenpiteitä syksyllä 2017.

Jotta saamme aikaan monipuolisen keskustelun ja laajan aiheen käsittelyn, toivomme paikalle alueen perheitä, asukkaita, tekijöitä ja erityisesti sinua, joka et yleensä osallistu tämän kaltaisiin keskusteluihin. Meitä kiinnostaa juuri teidän kokemuksenne! Paikalle on kutsuttu myös asiantuntijoita ja päättäjiä. Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja vaikuttamaan syvempään ymmärrykseen!

Lisätietoja tapahtumasta antaa mielellään Marleena Mildebrath
puh. 040 750 1746, marleena.mildebrath@tampere.fi

Mistä on kyse?

Tapahtuman järjestää Tampereen kaupunki ja me-talo yhteistyössä Sitran ja me-säätiön kanssa. Me-talo on tamperelaisten oma kohtaamispaikka, jossa kaikki toiminta on lähtöisin alueen asukkaiden ja me-talon kävijöiden omista ideoista, tarpeista ja toiveista.

Mikä Erätauko?

Erätauossa rakennetaan uusi tapa käydä ja käynnistää rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua. Alkuvuonna 2017 käynnistetty Erätauko kutsuu ihmisiä käymään keskustelua yhteiskunnallisista aiheista eri puolilla Suomea ja antaa tilaa pysähtyä käsittelemään aiheita, jotka kaipaavat työstöä.

Erätauko on osa Sitran juhlavuotta, virallista Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa sekä oikeusministeriön koordinoimaa Suomalaisen demokratian tulevaisuuskeskustelut -hanketta.

www.eratauko.fi

Mistä on kyse?