Live
Erätauko nuorille ja nuorten yhteisöille Lappeenrannassa
tapahtumat

Erätauko nuorille ja nuorten yhteisöille Lappeenrannassa

Nuoret ja nuorten parissa työskentelevät – tervetuloa keskustelemaan!

Millaista on nuorten arkielämä? Miltä nuorten tulevaisuus Lappeenrannassa voisi parhaimmillaan näyttää? Miltä tuntuisi tasavertainen keskustelu näistä aiheista?

Erätauko-tapahtumassa keskitymme ymmärtämään nuoria ja keskustelemme rakentavasti toiveista ja huolista liittyen nuorten arkeen ja elämään. Pureudumme myös siihen, millaisin palveluin voimme parhaiten tukea nuorten tulevaisuutta. Mikä on hyvää tai huonoa ja mitä pitäisi tehdä? Tarkoitus on, että jokainen tulee kuulluksi ja saavutamme yhdessä syvemmän ymmärryksen. Syvemmän ymmärryksen perusteella käynnistetään syksyn aikana myös toimenpiteitä.

Jotta saamme aikaan monipuolisen keskustelun ja laajan aiheen käsittelyn, kutsumme Erätauko-tilaisuuteen laajasti erilaisia lappeenrantalaisia. Erityisesti toivomme mukaan alueen nuoria ja nuorten parissa työskenteleviä. Meitä kiinnostaa juuri teidän kokemuksenne! Paikalle on kutsuttu myös asiantuntijoita ja päättäjiä.

Mistä on kyse?

Tapahtuman järjestää Lappeenrannan Me-taloa koordinoiva Nicehearts ry, Me-säätiö ja Sitra. Me-talo on lappeenrantalaisten oma kohtaamispaikka, jossa kaikki toiminta on lähtöisin alueen asukkaiden ja me-talon kävijöiden omista ideoista, tarpeista ja toiveista.

http://www.nicehearts.com/nicehearts/
http://www.mesaatio.fi/case/me-talot/

Mistä on kyse?