Live
Erätauko teoiksi
tapahtumat

Erätauko teoiksi

Tervetuloa mukaan käynnistämään dialogista käännettä!

Tapahtuman tallenne on katsottavissa täältä

Tapahtuman esityskalvot löytyvät täältä.

Työkalut rakentavan keskustelun suunnitteluun ja vetämiseen ovat avoimesti hyödynnettävissä osoitteessa www.eratauko.fi.

Tarvitsemme yhteiskunnassa laajaa dialogia, jotta kykenemme vastaamaan monimutkaisiin nykyajan haasteisiin. Tällä hetkellä keskustelukulttuurimme on kärjistynyt, mikä ei kannusta dialogiin. Miten tilanne korjataan?

Erätauko on uusi tapa käydä rakentavaa keskustelua. Sen avulla syvennät ymmärrystä mistä tahansa aiheesta ja tuot ihmisiä tasavertaiseen kohtaamiseen. Erätauko on tehty yhdessä erilaisten toimijoiden kanssa ympäri Suomea. Haastamme sinut, päättäjä tai tekijä, tulemaan mukaan dialogiseen käänteeseen!

Tervetuloa Erätauko teoiksi -tapahtumaan torstaina 15.3. klo 13:30 – 16:30 Teatteri Viirukseen, Välimerenkatu 14, Helsinki. Tilaisuudessa saat käteesi uunituoreen Dialogin vuoro –julkaisun päättäjille. Samalla lanseerataan Erätauon työkalupakki sekä kerrotaan mahdollisuuksista Erätauko-mentorointiin ja -koulutukseen.

Erätauon matka on vasta alussa. Onko sinulla tarve tuoda eri lähtökohdista tulevat ihmiset yhteiseen dialogiin? Mietitkö, miten lisätä laajemmin osallisuuden tunnetta? Haluatko kenties uudistaa perinteisiä paneelikeskusteluja tai palaverikäytäntöjä? Erätauko tarjoaa kättä pidempää tueksi näihin tilanteisiin ja teemme töitä sen eteen, että mahdollisimman moni organisaatio hyötyisi Erätauon opeista.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi paikalle tai seuraamaan verkkolähetystä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta! Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Laitamme tarkempia tietoja ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

Lämpimästi tervetuloa käymään dialogia kanssamme!

Ohjelma

13:30 Kahvit
14:00 Tervetuloa ja virittäytyminen
14:20 Dialogin vuoro -julkaisu & Erätauko -toimintamalli
15:05 Dialogi
16:05 Lopetus ja mahdollisuus jäädä keskustelemaan

www.eratauko.fi

Mistä on kyse?