Live
Erätauko Vuolijoki-Otanmäessä
tapahtumat

Erätauko Vuolijoki-Otanmäessä

Tervetuloa tuomaan näkemyksesi keskusteluun Vuolijoki-Otanmäen tulevaisuudesta.

Erätauko-tapahtumassa keskustellaan rakentavasti toiveista ja huolista liittyen elämään Vuolijoki-Otanmäen alueella sekä työstetään konkreettisia ratkaisuja paikallisiin haasteisiin. Tapahtumassa käynnistämme kokeiluja ja viemme Vuolijoen tiekartan toimenpiteitä eteenpäin.

Tule kertomaan mitkä asiat koskettavat sinua? Mihin sinä haluat vaikuttaa? Mikä saa sinut tuntemaan kuuluvasi tänne?

Toivomme paikalle kaikenikäisiä, erilaisia vuolijoki-otanmäkeläisiä ja erityisesti sinua, jolle yhteiskunnallisista asioista keskustelu tai vaikuttaminen ei ole ihan arkipäivää. Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi! Jotta viestit saadaan vietyä sinne missä päätöksiä tehdään, on paikalle kutsuttu myös asiantuntijoita ja päättäjiä. Tapahtuman tuloksista myös uutisoidaan, jotta aiheelle saadaan laajempaa näkyvyyttä.

Sitra kiittää sinua osallistumisestasi 50 € lahjakortilla ja tarjoilemme tapahtumassa herkullisen aamupalan sekä lounaan. Keskustellaan ja kehitetään ratkaisuja yhdessä! Toivomme, että pääset paikalle.

 

Mikä Erätauko?

Tapahtuma liittyy Sitran Erätauko-kokonaisuuteen, jossa muodostetaan tapa käydä rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua Suomessa. Alkuvuonna 2017 käynnistetty Erätauko kutsuu ihmisiä käymään keskustelua yhteiskunnallisista aiheista ja antaa tilaa pysähtyä käsittelemään aiheita, jotka kaipaavat työstöä.

Tapahtuman järjestää Sitra yhteistyössä Vuolijoki-Otanmäki alueen kyläyhdistysten, aluelautakunnan, Kainuun Nuotta ry/Toimintakeskus Monikan, Kajaanin kaupungin perusopetuksen nuorisopalveluiden ja Transtech Oy:n kanssa. Erätauko on osa Sitran 50v juhlavuotta ja Suomi100 ohjelmaa.

www.eratauko.fi

Mistä on kyse?