Live
Eväät huomiselle – Kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen julkistamistilaisuus
tapahtumat

Eväät huomiselle – Kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen julkistamistilaisuus

Sitran Jukka Noponen on mukana julkistustilaisuudessa kertomassa Sitran tekemästä sitoumuksesta sekä Sitran fasilitoiman kestävän kehityksen asiantuntijapaneelin työstä.

Meillä kaikilla on tärkeä rooli hyvinvoivan Suomen rakentamisessa. Kestävän kehityksen toimikunta julkistaa keskiviikkona 12. maaliskuuta yhteiskuntasitoumuksen, jossa yritykset, yhteisöt ja kansalaiset sitoutuvat edistämään kestävää kehitystä kaikessa työssään ja toiminnassaan. Koska useat maapallon riskirajat ovat jo ylittyneet ja tulevien sukupolvien eväät on pian syöty, on meidän toimittava tänään.

Useat organisaatiot ovat jo pakkaamassa eväitä tuleville sukupolville oman toimenpidesitoumuksensa kautta. Tilaisuudessa kuulet, mitä hyötyä oman toimenpidesitoumuksen laatimisesta on sinun organisaatiollesi ja miten se hyödyttää yhteiskuntaa. Saat myös käytännön ohjeita sitoumuksen laatimiseen. 

Sitran Jukka Noponen on mukana julkistustilaisuudessa kertomassa Sitran tekemästä sitoumuksesta sekä Sitran fasilitoiman kestävän kehityksen asiantuntijapaneelin työstä.

Millaisen Suomen sinä haluat vuonna 2050?

Voit seurata tilaisuutta myös livenä. Linkki aktivoituu tapahtuman alettua.

Mistä on kyse?