Live
HERÄÄMÖ: Systeeminen muutos työpöydällä ja tehtävänkuvissa
Työpaja

HERÄÄMÖ: Systeeminen muutos työpöydällä ja tehtävänkuvissa

Systeeminen muutos on käytännön tekoja. Tule kuulemaan, miten The Children’s Society on matkannut teoriasta tekoihin!

Ilmoittaudu 18.10. mennessä

Systeemiajattelu ja siihen perustuva systeeminen muutos saattavat kuulostaa akateemiselta sanahelinältä, mutta monet sosiaaliset innovaattorit soveltavat lähestymistapoja käytännössä ja ilman kapulakieltä.

Yksi tätä tekevästä organisaatioista on englantilainen The Children’s Society, jossa lasten ja nuorten hyväksi tehtävän systeemisen muutoksen toteuttaminen on osa lähes jokaisen työntekijän työtä. Säätiö järjestää muun muassa Systems Changers -koulutusohjelmaa, jonka puitteissa he kouluttavat asiakasrajapinnassa toimivia työntekijöitä systeemisen lähestymistavan hyödyntämiseen.

Lokakuun HERÄÄMÖön vieraaksemme saapuvat The Children’s Societyn Adam Groves ja Lucy Dacey. Kaksikko jakaa meille tuoreimpia oppejaan – niin onnistumisia kuin epäonnistumisiakin – tavoista kytkeä systeemisen muutoksen tekemistä osaksi organisaation perustoimintaa sekä sen soveltamisesta kansallisessa ohjelmassa. Tämän ohjelman nimi on Disrupting Exploitation ja sen puitteissa taklataan lasten hyväksikäyttöä yhdessä muiden palvelujärjestelmän toimijoiden kanssa.

The Children’s Society, Adam Groves ja Lucy Dacey?

The Children’s Society on yksi Iso-Britannian merkittävimmistä lapsiin ja nuoriin keskittyvistä hyväntekeväisyyssäätiöistä. Säätiö on etulinjassa testaamassa uusia systeemisen muutoksen lähestymistapoja, pyrkimyksenään varjella yhteiskunnan haavoittuvimpia nuoria.

Suomessa palvelumuotoilua opiskellut Adam Groves työskentelee The Children’s Societyn palvelumuotoilupäällikkönä ja Lucy Dacey Disrupting Exploitation -ohjelman päällikkönä.

Mistä on kyse?