Live
Lanseeraustilaisuus: IHAN® – ihmislähtöinen datatalous
tapahtumat

Lanseeraustilaisuus: IHAN® – ihmislähtöinen datatalous

IHAN®-hanke käynnistyy – Voiko Muumilaakso haastaa Piilaakson?

Alustayhtiöiden keräämä data tulee saada uusiokäyttöön ja ihmisten hallintaan. Siksi olemme käynnistäneet uuden IHAN® – Ihmislähtöinen datatalous -avainalueen. Tervetuloa kuulemaan monipuolisia puheenvuoroja ja keskustelemaan siitä, kuinka Suomi ottaa roolin ihmislähtöisen ja reilun datatalouden globaalina suunnannäyttäjänä.

Hankkeen lanseeraustilaisuus järjestetään torstaina 12.4.2018 klo 10-15.30 Paasitornissa Helsingissä.

Tilaisuus tarjoaa tuoreen näkökulman henkilökohtaisen datan hallinnasta maailmanlaajuisesti käytävään vilkkaaseen keskusteluun. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille datataloudesta ja sen uusista mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Tilaisuudessa tulemme esittelemään hankekokonaisuuden, keskustelemaan sen lähtökohdista sekä hahmottelemaan erilaisia yhteistyömalleja. Aamupäivän alustusten ja lounaan jälkeen vaihdetaan ajatuksia IHAN®-kohtaamispisteillä.

Ohjelmassa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja muun muassa sääntely-ympäristön muutoksista sekä Mydata-ajatusmallin soveltamisesta ja vaikutuksista liiketoimintamalleihin esimerkiksi finanssisektorilla, julkishallinnossa ja teollisuudessa.

Lämpimästi tervetuloa!

Mistä on kyse?