Live
Innovaatiojournalismin miniseminaari
tapahtumat

Innovaatiojournalismin miniseminaari

Sitra ja ja Helsingin Sanomain Säätiö järjestävät innovaatiojournalismin miniseminaarin 10.11.2011 klo 17.00 Sitrassa (Itämerentori 2, Helsinki). Tapaaminen toimii samalla myös alumnitapaamisena suomalaisille toimittajille, jotka ovat opiskelleet Stanfordin yliopistossa Sanomain Säätiön ja Sitran stipendiaatteina innovaatiojournalismin ohjelmassa.

  • 10.11.2011 klo 10:00 - 23:00

Sitra ja ja Helsingin Sanomain Säätiö järjestävät innovaatiojournalismin miniseminaarin 10.11.2011 klo 17.00 Sitrassa (Itämerentori 2, Helsinki).
Tapaaminen toimii samalla myös alumnitapaamisena suomalaisille toimittajille, jotka ovat opiskelleet Stanfordin yliopistossa Sanomain Säätiön ja Sitran stipendiaatteina innovaatiojournalismin ohjelmassa.

Innovaatiojournalismin miniseminaari järjestetään nyt toista kertaa. Jatkamme vuosittaista tapaamista jotta innovaatiojournalismin teemat ja keskustelu leviäisivät myös laajemmalle joukolle Suomessa.

Mitä Yhdysvalloissa tehdään juuri nyt journalismin saralla? Millaisia ovat journalismin uusimmat innovaatiot? Kuinka koko ala muuttuu murroksessa? Stanfordin stipendiaattiohjelman nyt päättyessä haluaisimme myös keskustella siitä, millaisessa muodossa toimintaa voitaisiin jatkaa. Tapaamiseen kutsutaan innovaatioista ja journalismin tulevaisuudesta kiinnostuneita journalisteja, tutkijoita sekä suomalaisten innovaatiotoimijoiden edustajia.

Toivomme, että ajatusten jakamiseen ja edistämiseen osallistuisi näin myös laajempi joukko aiheesta kiinnostuneita ihmisiä.

Miniseminaarissa ajatuksiaan ja kokemuksiaan jakavat toimittaja ja tutkija Pekka Pekkala USC Annenberg, (University of Southern California), viime vuoden Stanford -stipendiaatit Zena Iovino, Siri Markula ja Mikko Torikka sekä kommentaattorina Taneli Heikka AvajaOpen Oy:stä.

Tervetuloa!

Ilmoittautumisia pyydetään 7.11. mennessä elina.kiiski(at)www.sitra.fi

Mistä on kyse?