Live
Innovaatioportfolioryhmän luokkakokous
Kutsuvierastilaisuus

Innovaatioportfolioryhmän luokkakokous

  • 05.05.2021 klo 08:30 - 12:00
  • Verkkotilaisuus

Vuosi sitten innovaatioportfolioryhmän työpajaprosessi siirtyi lennossa livemoodista verkkoon. Saimme työn ansiokkaasti päätökseen kevään aikana ja elokuussa julkaisimme muistion ”Radikaali epävarmuus vaatii radikaalia yhteistoimintaa – Askelmerkkejä systeemiseen muutoksen innovaatioportfolioilla”, joka koostettiin työskentelyn pohjalta.

Luokkakokous järjestetään keskiviikkona 5.5.2021 klo 8.30–12.00.

Toivomme, että voisimme tässä tapaamisessa jakaa keskenämme millaisia innovaatioportfolioihin liittyviä uusia avauksia, kysymyksiä, haasteita, näkökulmia, ratkaisuja ja oppeja kulunut vuosi on tuonut mukanaan. Myös Giulio Quaggiotto UNDP:stä on luvannut jakaa meille viimeisimmät kuulumiset kansainväliseltä rintamalta.

Tapaamisen lopuksi haluaisimme myös kuulla näkemyksiä siitä mitä Sitra voisi tulevaisuudessa vielä tehdä tämän asian eteen.  Yksi Sitran viime vuoden lopulla julkaistun uuden strategian keskeisiä tavoitteita on, että yhteiskunnan muutoskyky ja kyky yhteistoimintaan kasvavat. Aiheeseen meidät siivittää Sitran yhteiskunnallisen koulutuksen johtaja Päivi Hirvola.