Live
#KulttuuriVOS – Teesit ja rahoituksen periaatteet -julkistustilaisuus
tapahtumat

#KulttuuriVOS – Teesit ja rahoituksen periaatteet -julkistustilaisuus

KulttuuriVOSin ensimmäisen vaiheen tuotos julkaistaan 14.2.! Tule keskustelemaan julkaisusta ja sparraamaan VOS-uudistuksen seuraavan vaiheen käynnistymistä. Julkaisu kokoaa esittävien taiteiden ja museoiden rahoitusjärjestelmän osallistavan uudistustyön ensimmäisen vaiheen tuotokset.

Julkaisussa esitetään näkemys suomalaisen kulttuurikentän nykytilasta, sen muutostarpeista ja tavoitetilasta sekä siitä minkälainen rahoitusjärjestelmä tukisi näitä tavoitteita. Näkemys kiteytyy kahdeksana teesinä ja neljänä rahoituksen periaatteena.

Ohjelma

11.30 Ilmoittautuminen ja lounastarjoilu 12.15 Tervetulosanat ja julkaisun esittely sekä keskustelu 14.45 Katse tulevaan 15.00 Tilaisuus päättyy Etkö pääse paikalle? Seuraa striimin kautta!

Mikä on KulttuuriVOS?

Lisätietoja KulttuuriVOS-prosessista löydät tästä. Tämä julkistustilaisuus päättää asiantuntijatyöryhmän ensimmäisen vaiheen. Toisessa vaiheessa (1.2.2017 – 31.10.2017) asiantuntijatyöryhmä laatii ehdotuksen rahoitusjärjestelmän uudistamiseksi ja valmistelee tarvittavat säädösmuutosehdotukset.