Live
Kuntamarkkinat 2012
tapahtumat

Kuntamarkkinat 2012

Tervetuloa Sitran osastolle J3 tapaamaan asiantuntijoitamme ja tutustumaan ajankohtaisiin hankkeisiimme. Tietoiskumme keskittyvät tänä vuonna kahteen ajankohtaiseen teemaan:

LATU antaa luvan tehdä toisin (LATU – Työelämän laadulla tuottavuutta)
Päivi Rahkonen, kunnanjohtaja, Hollola
ke 12.9. klo 10.30-10.50, 4. krs (huone 4.14)
Työelämän laadulla tuottavuutta -hankkeen (LATU) tavoitteena on parantaa henkilöstölähtöisesti työelämän laatua ja yhteisön johtamista, lisätä työn tuottavuutta ja säästää henkilöstökuluja. Hankkeessa ovat mukana Lieksan kaupunki, Hollolan, Punkalaitumen, Maskun ja Siikajoen kunnat. Hankkeessa tuotetaan tehokas ja osallistava kehittämismalli, jonka avulla lisätään mitattua tuottavuutta kuntaorganisaatioissa.

Uudistuvat lähipalvelut – tietoisku
12.9. klo 12.00-12.45, 3. krs (huone 3.1)
Kuntaliiton tietoiskussa mukana case: Sitran hanke Uudistuva kylä kaupungissa
Markus Pauni, erityisasiantuntija, Kuntaliitto ja Mira Sillanpää, asukasagentti

Hyvinvointia tiedosta
Johtaja Antti Kivelä ja johtava asiantuntija Kimmo Haahkola, Sitra
13.9. klo 12.00-12.20, K-kerros (Tietokimara)
Hyvinvointia tiedosta voidaan tuottaa monin keinoin. Uudet toiminta-, palvelu- ja rahoitusmallit sekä tietojärjestelmät ja liiketoiminnan kehittäminen ovat Sitran toiminnan keskiössä. Lisäksi esittelyssä case Eksote: Sitra kehittää yhdessä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin kanssa johdon tietojärjestelmää hallinnollisesti ja toiminnallisesti yhdistetyn SOTE-organisaation johtamiseen. Ensivaiheen tavoitteena on piirin senioriväestön tarpeiden ja piirin tarjonnan yhteensovittaminen palveluverkostoa kehittämällä.

Kuntamarkkinat – kunta-alan huipputapahtuma on kuntien, valtion ja muun julkisen hallinnon päättäjien tapahtuma, johon Suomen Kuntaliitto kutsuu kävijöitä kaikista jäsenkunnistaan.