Live
Lähiruokaa resurssiviisaasti - miten se tehdään?

Lähiruokaa resurssiviisaasti - miten se tehdään?

Tule kuuntelemaan, miten lähiruuan käyttöä julkisissa ammattikeittiöissä voidaan toteuttaa. Tietoa on tarjolla niin tuottajille, jalostajille, tukkutoimijoille, päättäjille kuin hankintatoimijoille.

Lähiruokaa resurssiviisaasti julkisiin keittiöhin -hankkeen päätösseminaarissa esitellään työkaluja, vinkkejä ja laskelmia lähiruuan käytön tueksi ja ennakkoluulojen vähentämiseksi.

Ohjelma

Kohti resurssiviisautta
Asiantuntija Hanna-Leena Ottelin, Sitra

Villiä kouluruokaa läheltä
Villiyrttispesialisti ja keittiömestari Sami Tallberg

Lähiruokaa kilpailutuksella ammattikeittiöihin. Miten se tehdään?
Hankinta-asiamies Katja Laukkanen, Keski-Suomen Yrittäjät ry

Särjen hyödyntäminen. Paljonko poistuu ravinteita ja mikä on ilmastovaikutus?
Tutkija Frans Silvenius, MTT

Särki on hyvää ja resurssiviisasta ruokaa. Näin sen tuotanto toteutetaan käytännössä
Maaseutuyrittäjä Ari Seppälä, Komppa-Seppälän tila

Miten sen teimme? Mitä opimme?
Parhaat vinkit käytäntöön, hankkeen toimijat kertovat

Kokemukset lähiruuan käytöstä ammattikeittiössä
Liikelaitosjohtaja Tuija Sinisalo, Kylän Kattaus, Jyväskylän kaupungin ruokapalvelu

Katso tilaisuuden esitykset tästä linkistä.

 

Suosittelemme

Mistä on kyse?