Live
New Non-Profit -ohjelman iltatilaisuus
tapahtumat

New Non-Profit -ohjelman iltatilaisuus

  • 11.11.2015 klo 18:30 - 20:30
  • Slush Engine Room (Networking area)Osallistuminen edellyttää Slush konferenssipassia.

”Towards New Finnish Well-Being” -iltatilaisuus kokoaa yhteensä 300 järjestöjen puheenjohtajaa, yrittäjää, päättäjää ja paremman suomalaisen yhteiskunnan rakentajaa. Tule mukaan rohkaistumaan uudenlaiseen yhteistyöhön kasvuyrittäjien, järjestöjen ja julkisten toimijoiden kesken! Päivän tavoite on inspiroitua huomaamaan toimintamme yhtymäkohtia ja oivaltaa järjestöjen vahvuuksia rahoitettavien ja monistuvien toimintamallien luomisessa ja kehittämisessä. 

Illan ohjelma: 
18.30 Avajaissanat, Slush
18.40 Teemakeskustelujen briiffaus: PwC
18.50 Teemakeskustelut pienryhmissä ja yhteinen purku
19.50 ”Vuoden lupaus” -palkinnon julkistus, osallistujajärjestöjen lupauksia (1-2 min/lupaus) 
20.30 Tilaisuus päättyy
**Katuruokakoju avoinna 18.50 – 20.30
 

Rekisteröidy 1.11. mennessä. Tilaisuuteen osallistuminen edellyttää Slush konferenssipassia. Tilaisuuteen on tervetullut yksi edustaja kustakin yrityksestä tai organisaatiosta. Tilaisuus pidetään suomeksi ja siihen kuuluu illallistarjoilu.

 Olet lämpimästi tervetullut

 New Non-Profit kuuluu Slush Impact -ohjelmakokonaisuuteen. Sitra on yksi New Non-Profit –ohjelman yhteistyökumppaneista. Tavoitteena on rohkaista kasvuyrityksiä ja järjestöjä etsimään ketterämpiä ja skaalattavampia ratkaisuja hyvinvointiyhteiskunnan haasteisiin. Ohjelma tuo yhteen 300 edustajaa kansalaisjärjestöistä, julkiselta sektorilta ja kasvuyrityksistä.

Mistä on kyse?