Live
Onko osaamisen kehittäminen aidosti mahdollista kaikille?
Keskustelutilaisuus

Onko osaamisen kehittäminen aidosti mahdollista kaikille?

  • 24.09.2019 klo 09:00 - 15:30
  • Oulun pääkirjasto & Bystömin Ohjaamo

Onko osaamisen kehittäminen aidosti mahdollista kaikille? Millaisia kokemuksia sinulla on?

Osaamista voi olla monenlaista: se on esimerkiksi koulussa, työpaikalla, harrastuksissa tai vapaa-ajalla hankittuja tietoja ja taitoja. Jokaisella ihmisellä tulisi olla mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen läpi elämän erilaisissa elämäntilanteissa. Mikä on sinun kokemuksesi, onko näin?

Etsimme luottamukselliseen keskusteluun ihmisiä, joilla on omakohtaista kokemusta työttömyydestä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi keskustelemaan ja jakamaan kokemuksiasi Oulun Mega Matchmaking-rekrytointitapahtuman yhteydessä tiistaina 24.9.

Voit osallistua joko yksilökeskusteluun tai ryhmäkeskusteluun. Ryhmäkeskustelut käydään seuraavina aikoina:

  • 9-10:25 Oulun pääkirjasto, Kaarlenväylä 3
  • 14-15:30 Byströmin Ohjaamo, Hallituskatu 5

Keskusteluiden tavoite on syventää ymmärrystä, miten osaamisen kehittämisen mahdollisuudet nähdään erityisesti työttömyysajalla. Ryhmissä käydään tasavertaista ja luottamuksellista keskustelua enintään 10 osallistujan kesken. Keskusteluissa ei ole yleisöä. Yksilökeskustelut käydään kahden kesken sitralaisen kanssa.

Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi!

Ilmoittaudu mukaan 20.9. mennessä sinulle sopivaan keskusteluun!

Osallistujat saavat kiitokseksi mukanaolosta lounaslipun Teatteriravintola Vänmanniin sekä kaksi lippua elokuvateatteri Finnkinoon.

Keskustelun järjestää Sitra, joka kerää tilaisuudessa tietoa elinikäisen oppimisen toteutumisesta eri elämänvaiheissa olevien ihmisten näkökulmasta. Tilaisuuden antia hyödynnetään Sitran Osaamisen aika -työssä, joka edistää elinikäisen oppimisen toteutumista Suomessa.

Kysymyksiä? Kommentteja? Ota yhteyttä!
Maikki Siuko, Sitra, maikki.siuko@sitra.fi, 050 339 2360

Mistä on kyse?