Live
Jocelyn Bourgon: Polku parempaan julkishallintoon
tapahtumat

Jocelyn Bourgon: Polku parempaan julkishallintoon

Miten julkishallinto pysyy ajan hermolla yhä monimutkaisemmaksi muuttuvassa maailmassa? Miten varmistetaan sen kyky kehittää uudenlaisia ratkaisuja yhteiskunnallisiin haasteisiin? Entä millaisin keinoin voidaan osoittaa hallinnon toimenpiteiden yhteiskunnallinen lisäarvo?

(Kutsuvierastilaisuus)

Julkishallinnon rautaisen asiantuntijan Jocelyne Bourgonin tuoreen kirjan A New Synthesis of Public Administration Fieldbook julkistustilaisuus järjestetään Sitrassa 7.9.2017 klo 9.00–11.00.

Kanadalainen Jocelyne Bourgon toimii professorina Ottawassa ja on yksi Sitran Julkisen sektorin johtaminen -avainalueen kansainvälisistä asiantuntijoista. Aiemmin Bourgon on työskennellyt muun muassa Kanadan pääministerin valtiosihteerinä. Hänellä on vankkaa kokemusta julkisen hallinnon johtamisesta sekä omassa maassaan että kansainvälisesti, ja hän tuntee hyvin myös Suomen julkista hallintoa.

The New Synthesis on kehikko johtamisjärjestelmälle, joka auttaa rakentamaan julkishallinnon, muun yhteiskunnan ja kansalaisten välille uudenlaista, dynaamista yhteistyötä.

Aamulähdön tarjoaa Sitran Julkisen sektorin johtamisen tiimi. Kahvipannu on kuumana ja painavaa asiaa tarjolla noin joka toinen kuukausi vaihtelevien teemojen ja puhujien kera. Aamulähdöllä saat inspiroivan startin päivääsi ja pääset vaihtamaan ajatuksia päivänpolttavista aiheista ennestään tuttujen ja uusien ihmisten kanssa.

Mistä on kyse?