Live
SB11 – Kestävän rakentamisen maailmankonferenssi 2011 Helsingissä
tapahtumat

SB11 – Kestävän rakentamisen maailmankonferenssi 2011 Helsingissä

Elämän laadun parantaminen, ilmastonmuutoksen torjunta ja niiden luomat uudet liiketoimintamahdollisuudet ovat kestävän rakentamisen maailmankonferenssin keskeisiä teemoja. Sitralla, Tekesillä ja VTT:llä on tapahtumassa yhteisständi, jolla edistämme suomalaista huippuosaamista kestävässä rakentamisessa.

  • 18.10.2011 klo 11:30 - 20.10.2011 klo 20:00

World Sustainable Building Conference SB11 pidetään Helsingin Messukeskuksessa 18.-21.10.2011. Sitralla, Tekesillä ja VTT:llä on tapahtumassa yhteisständi, jolla edistämme suomalaista huippuosaamista kestävässä rakentamisessa.  

Elämän laadun parantaminen, ilmastonmuutoksen torjunta ja niiden luomat uudet liiketoimintamahdollisuudet ovat kestävän rakentamisen maailmankonferenssin keskeisiä teemoja. Nämä ovat kaikki keskeisiä viestejä myös Sitralle sekä ERA17-toimintaohjelmalle.

Konferenssi kuuluu kansainväliseen kestävän rakentamisen konferenssisarjaan, jonka maailmankonferenssi järjestetään joka kolmas vuosi. Suomessa järjestettiin syksyllä 2010 vastaava alueellinen tapahtuma, mutta maailmankonferenssi on saatu nyt ensimmäistä kertaa Suomeen. Helsingin konferenssi tulee siten jatkamaan konferenssisarjan pitkää ja menestyksellistä perinnettä, jossa yhdistyvät alan uusimman tutkimustiedon ja käytännön esimerkkien esittely.  

Konferenssi kokoaa Messukeskukseen maailman johtavat rakennetun ympäristön asiantuntijat ja tutkijat vaihtamaan ajatuksia ja etsimään ratkaisuja, joilla edistetään kestävää rakennettua ympäristöä ja sen käyttöä. Erityisesti keynote-puheenvuorojen ja teemoitettujen erikoisfoorumeiden tavoitteena on välittää monipuolisesti kestävän rakentamisen ja ympäristön näkökulmia niin teollistuneissa kuin kehittyvissä maissakin. Konferenssissa esitellään myös monia hankkeita, joissa Sitra on ollut mukana (mm. Synergiatalo sekä säätietojen analysointihanke).  

Konferenssin alustava ohjelma, puhujat, rekisteröitymistiedot, sponsorit sekä järjestäjät on esitelty yksityiskohtaisesti konferenssin verkkosivuilla

Lue lisää konferenssin verkkosivuilta »

Tutustu tuoreeseen yhteiseen julkaisuumme World-class sustainable solutions from Finland »

SB11 Suomi-ständillä pyörinyt esitys »

Mistä on kyse?