Live
Sitra@WoHIT – terveysteknologian maailman huipputapahtuma tulee taas
tapahtumat

Sitra@WoHIT – terveysteknologian maailman huipputapahtuma tulee taas

WoHIT (World of Health IT) on maailman suurimpia terveysteknologiaan keskittyviä tapahtumia ja paikka, josta sote-palvelujen kehittäjät saavat eväitä maailman huipulta uuden ajan terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien ekosysteemien luomiseen.

WoHIT (World of Health IT) on maailman suurimpia terveysteknologiaan keskittyviä tapahtumia ja paikka, josta sote-palvelujen kehittäjät saavat eväitä maailman huipulta uuden ajan terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien ekosysteemien luomiseen. Sitra fasilitoi matkan tapahtumaan suomalaisille sote-palvelujen kehittäjille 20.11.-23.11. 2016. Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä!

Moni suomalainen huippuosaaja on jo kiinnostunut tämän vuoden WoHIT-tapahtumasta, sillä tapahtuman järjestäjien laskelmien mukaan suomalaiset olivat lokakuun puoleen väliin mennessä ilmoittautuneiden joukossa kaikista kansallisuuksista suurin ryhmä. Kakkossijalla olivat espanjalaiset ja kolmantena hollantilaiset. Alla tiivistelmä suomalaisten delegaation suunnitellusta ohjelmasta.

Sunnuntaina 20.11. on pre-conference tapahtumana NORDIC COMMUNITY DAY, jossa keskustellaan muun muassa (terveys)datan kansainvälisestä liikkuvuudesta ja lainsäädännön sille asettamista raameista. Tapahtuman tarkoituksena on myös tiivistää pohjoismaista yhteistyötä EU-tason edunvalvonnassa sekä luoda puitteita edelläkävijyydelle kansalaisten hyvinvointia lisäävän terveysdatan hyödyntäjinä. (Konferenssikeskus, sali 113)
Illalla HIMMS-organisaatio järjestää yhteisen illallisen eri kansallisille yhteisöille Mirabe-ravintolassa (Manuel Arnus 2, 08035 Barcelona; Tibidabo area).

Maanantaina 21.11. WoHIT-KONFERENSSI avautuu. Ohjelmassa on messualueella näytteilleasettajiin tutustumista sekä mielenkiintoisia luentoja. Illalla HIMSS järjestää virallisen konferenssi-illallisen kaikille osallistujille konferenssikeskuksessa.

Tiistaina 22.11. on jälkimmäinen konferenssipäivä, jonka aloitamme Marina Salud Deep Dive -sessiolla klo 8.30-10 (Hilton Diagonal Mar, Mediterrani-kokoushuone, 1. krs). Illalla klo 18.00-18.45 vierailemme Barcelona Supercomputing Centerissä (BSC). Ilta jatkuu klo 20 yhteisellä päivällisellä Can Cortada -ravintolassa, jonne suomalaiset osallistujat ja katalonialaiset isäntämme ovat tervetulleita. (Bussikuljetuksesta informoimme sähköpostitse.)

Keskiviikkona 23.11. klo 9 – 13 järjestämme Sitran ja Katalonian terveysviranomaisten kanssa yhteisseminaarin otsikolla INTEGRATED HEALTH AND SOCIAL CARE. Tapahtumapaikka on PARC SANITARI, PERE VIRGILI (Auditori Dr. Enric Renau i Folch), osoitteessa C/Esteve Terradas, núm 30, C.P: 08023 Barcelona.

Seminaarissa kuulemme, kuinka Katalonia on edistyksellisellä tavalla järjestänyt terveys- ja sosiaalipalveluitaan sekä siitä, millaisia integroituja ratkaisuja he ovat käyttäneet. E-Healthin ja Personal Health Folderin status ja tiedolla johtamisen työkalut sekä mittarit ovat myös vahvasti vilkkaalla keskusteluagendalla. Lopuksi meille tarjotaan kierros Parc Sanitarissa tai vaihtoehtoisesti sopivasti aikaa kahdenvälisille jatkoyhteistyöneuvotteluille.   

Iltapäivällä järjestämme vierailun Hospital at Badalona Serveis Assistencialsiin, joka on integroituun hoitoon keskittynyt terveydenhuoltolaitos. Badalona Center on Euroopan Unionin Continuity of Care- ja Tason 6 EMRAM -sairaala. (Bussikuljetus klo 15, vierailu klo 16-18.)

Lämpimästi tervetuloa mukaan ohjelmaamme, kuulemaan, jakamaan, oppimaan, verkottumaan sekä inspiroitumaan! Mukaan on ilmoittautunut yli 80 osallistujaa. Lisätietoja matkastasta Pia Heikkuriselta (yhteystiedot ohessa).

Mistä on kyse?