Live
Suomen digitaalinen kilpailukyky -seminaari
Verkkotapahtuma

Suomen digitaalinen kilpailukyky -seminaari

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan Suomen digitaalisen kilpailukyvyn nopeaan kehitykseen! Suomella on avaimet olla datatalouden kärkimaita, mutta tarvitsemme nyt pikaisesti konkreettisia toimia kansainvälisen kilpailukykymme vahvistamiseksi. Tapahtuma on suunnattu Suomen keskeisten yritysten ja organisaatioiden johdolle.

  • 31.08.2021 klo 10:00 - 11:30
  • Verkkotapahtuma

Strateginen puheenvuoro Suomen digitaalisesta kilpailukyvystä

Elinkeinoelämä on jo tehnyt työtä digitalisaation vauhdittamiseksi Digital Game Changers -ohjelman myötä. Nyt myös valtio panostaa yhteiskehittämiseen. Suomen kilpailukyky tarvitsee vahvan poliittisen tahtotilan sekä julkisen ja yksityisen sektorin investointeja. Sitra puolestaan on rakentanut reilun datatalouden perustuksia ja käytännön työkaluja yrityksille IHAN-projektissaan yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Suomen kilpailukyky tarvitsee vahvan poliittisen tahtotilan sekä julkisen ja yksityisen sektorin investointeja.

Tapahtuman keskustelunaiheina mm.

  • Mitkä ovat tavoitteemme osaajien, yritysten ja investointien houkuttelussa?
  • Miten Suomi luo yritysten kasvua ja vientiä tukevan digitaalisen infrastruktuurin – julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyössä?
  • Mitä konkreettisia askelia otamme seuraavaksi?

Tapahtuma toimii avauksena Suomen tulevaisuuden talouskasvun varmistamiseksi – tähän tarvitsemme kaikki mukaan! Tervetuloa rakentamaan Suomen datatalouden yhteisrintamaa!

Tapahtuman järjestäjänä on Nixu Oyj, yhteistyössä Sitra, ulkoministeriö, Elinkeinoelämän keskusliitto EK ja Verohallinto.

Mistä on kyse?