Live
Suomen valmius systeemiseen murrokseen
tapahtumat

Suomen valmius systeemiseen murrokseen

Sitra yhteistyössä Demos Helsinki ry:n ja Coreorient Oy:n kanssa järjestää keskustelutilaisuuden tiistaina 27.9.2011 teemalla "Suomen valmius systeemiseen murrokseen". Aiheena ovat lähivuosina liiketoimintaa mullistaviin ääritapahtumiin varautumisen haasteet ja keinot.

  • 27.09.2011 klo 15:00 - 20:00

Sitra yhteistyössä Demos Helsinki ry:n ja Coreorient Oy:n kanssa järjesti keskustelutilaisuuden tiistaina 27.9.2011 teemalla ”Suomen valmius systeemiseen murrokseen”. Keskustelutilaisuudessa aiheena olivat lähivuosina liiketoimintaa mullistaviin ääritapahtumiin varautumisen haasteet ja keinot. 

Osallistujia oli niin yrityksistä, yhteisöistä, valtionhallinnosta kuin mediastakin. Tilaisuudessa oli piirteitä perinteisestä seminaarista sekä uutta, kokeilevampaa peliosuutta. Tarkoituksena oli luoda ymmärrystä öljyvajeen käynnistämästä systeemisestä murroksesta, jonka tarkkaa aikaa tai vaikutuksia on mahdotonta määritellä. Pelin muotoon puettu skenaarioharjoitus demonstroi sitä, miten Suomi toimisi pelikentän muuttuessa.

Toivomme tilaisuuden auttaneen konkreettisten toimenpiteiden käynnistämisessä. Tarjosimme puitteet verkostoitumiselle muiden ennakoinnin kannalta avainasemassa olevien toimijoiden kanssa. 

Esitykset

Petri Rouvinen, Etlatieto Oy »
Harri Paloheimo, Coreorient Oy »
Heikki Waris, Coreorient Oy »
Roope Mokka, Demos Helsinki ry »

Mistä on kyse?