Live
Talouskeskustelun tulevaisuus -työpaja (RE Suomi)
Verkkotapahtuma

Talouskeskustelun tulevaisuus -työpaja (RE Suomi)

Ketkä Suomessa voivat osallistua julkiseen keskusteluun taloudesta? Mitkä näkökulmat painottuvat ja mitkä jäävät keskustelun ulkopuolelle? Rethinking Economics Suomi ja Sitra järjestävät yhdessä työpajan, jossa pohditaan talouden tulevaisuuksia.

Reilun ja kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi tarvitaan monialaista, moninäkökulmaista ja rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua talouden erilaisista tulevaisuuksista. Rethinking Economics Suomi ja Sitra kutsuvat yhdessä eri alojen nuoria ammattilaisia verkkotyöpajaan keskustelemaan talouden tulevaisuuksista.

Työpaja on osa Sitran Talouskeskustelun tila ja tulevaisuus -hanketta, jossa tavoitteena on muodostaa kuva talouteen ja sen tulevaisuuteen liittyvästä yhteiskunnallisesta keskustelusta ja tulkita sitä erityisesti reilun ja kestävän tulevaisuuden näkökulmasta.

Hae mukaan 17.2. mennessä

Työpaja on suunnattu erityisesti taloudesta ja talouden tulevaisuudesta kiinnostuneille eri alojen nuorille asiantuntijoille ja osaajille, maisterivaiheen opiskelijoille sekä jatko-opiskelijoille. Etsimme eri tieteenalojen opiskelijoita kattavasti ympäri Suomea. Emme edellytä hakijoilta aiempaa taloustieteellistä osaamista, ainoastaan kiinnostusta taloutta kohtaan.

Jos kuulut kohderyhmään ja aihe kiinnostaa, täytä hakulomake 17.2. mennessä. Rethinking Economics valitsee osallistujat noin viikon sisällä haun päättymisestä.

Lisätietoja: Mónica Seppänen, viestintä, Rethinking Economics Suomi, finland@rethinkingeconomics.org

Mistä on kyse?