Live
The New Data Economy Rainmakers: How’s Your Business?

The New Data Economy Rainmakers: How’s Your Business?

Oletko koskaan miettinut missä kaikki datatalouden rahat sijaitsevat? Jos sinusta tuntuu että sitä ei vielä löydy yrityksesi kukkarosta, tämä tilaisuus on juuri sinulle!

Kuva: Topias Dean, Sitra

Datatalouden pelisäännöt ovat hyvin yksinkertaiset: se, jolla on dataa ja oikeat resurssit, saa rahat kukkaroonsa. Koska eurooppalaisia alustajättejä ei vielä ole, Sitra päätti tehdä kyselytutkimuksen datatalouden tilasta neljässä Euroopan maassa (Suomi, Ranska, Saksa ja Alankomaat). Me kysyimme taidoista, esteistä, motivaatiosta sekä valmiuksista – ja yritykset vastasivat.

Tilaisuus tuo sinulle tuoretta tietoa datatalouden tilasta yritysmaailman näkökulmasta. Lisäksi me valoitamme mahdollisuuksia, joiden avulla Eurooppa voi luoda oman datatalouden mallin, joka on reilu kaikille: yksilöille, yrityksille ja yhteiskunnalle.

Ohjelma tilaisuuden englanninkielisellä sivulla. Huomioithan, että tilaisuuteen osalllistuminen vaatii turvallisuussyistä ilmaisen rekisteröinnin Messukeskuksessa tapahtuvaan Digital Excellence Forum @ ICT Proposers’ Day -tapahtumaan.

Ota yhteyttä
Johtava asiantuntija, IHAN- Ihmislähtöinen datatalous, Sitra

+358 (294) 618 406

tiina.harkonen@sitra.fi

Johtava asiantuntija, IHAN- Ihmislähtöinen datatalous, Sitra

+358 (294) 618 497

jyrki.suokas@sitra.fi

Projektikoordinaattori, IHAN- ihmislähtöinen datatalous , Sitra

+358 (294) 618 496

maria.jalavisto@sitra.fi

Mistä on kyse?