Live
Trusted! Quest for data-driven and fair health solutions
Verkkotapahtuma

Trusted! Quest for data-driven and fair health solutions

Tervetuloa mukaan innostavaan verkkotapahtumaan kuulemaan ja pohtimaan, kuinka digitaalisista terveys- ja hyvinvointipalveluista saataisiin nykyistä ihmiskeskeisempiä ja reiluja kaikkien osapuolten kannalta: yksilöiden, yritysten ja koko yhteiskunnan.

  • 03.02.2021 klo 15:00 - 16:30
  • Microsoft Teams -verkkotapahtuma

Kysymme tapahtumassa tärkeitä kysymyksiä, kuten mitä on digitaalinen reiluus terveyspalveluissa. Mikä rooli luottamuksella on datapohjaisissa terveyspalveluissa? Minkä tulee muuttua ja kenen tulee toimia?

Avaamme tapahtumassa myös “The Fair Health Data Challenge“ -kilpailun. The Challenge on erityinen reiluun datatalouteen perustuva ratkaisukilpailu. Sen tavoitteena on tunnistaa Euroopan laajuisesti olemassa olevia tai pian julkaistavia terveys- ja hyvinvointiratkaisuja, jotka pohjautuvat datan vaihdantaan ja reiluihin periaatteisiin.

Kerromme uudesta EU-maiden terveysalan yhteistoimintahankkesta (Joint Action)  Towards the European Health Data Space (TEHDAS), jota koordinoimme.

Sekä esittelemme tapahtumassa Sitran työpaperin “Towards Trustworthy Health Data Ecosystems”, joka tarjoaa ajatuksia ja ohjenuoria eurooppalaisen datatalouden kehittämiseksi ihmiskeskeiseen suuntaan erityisesti terveyden ja hyvinvoinnin alueilla.

Tilaisuus järjestetään englanniksi. Ohjelma ja lisätietoja englanninkieliseltä tapahtumasivulta.

Mistä on kyse?