Live
I love me -messut: Miten rakentuu kiva ja kestävä arki nyt ja tulevaisuudessa?
tapahtumat

I love me -messut: Miten rakentuu kiva ja kestävä arki nyt ja tulevaisuudessa?

Uudenlaiset asiakaslähtöiset palvelut, genomitieto ja digitalisaatio antavat meille nyt ja tulevaisuudessa uusia keinoja ymmärtää omaa terveyttämme ja hyvinvointiamme aiempaa paremmin. Samalla saamme uusia välineitä oman terveytemme edistämiseen.

Yksittäisiä, kaiken ratkaisevia poppakonsteja terveyteen ja onnelliseen elämään ei silti ole näköpiirissä. Kaiken perustana on vastedeskin mielekäs ja hyvinvoinnin ja ympäristön kannalta kestävä arki.

Valinnanvapauskokemuksia, startup-pitchejä ja geenitestejä

Sitran hyvinvointikorttelissa I love me -messuilla pääset tutustumaan uudenlaisiin palveluinnovaatioihin, pohtimaan, miten maailmaa muokkaavat megatrendit voivat vaikuttaa juuri sinun hyvinvointiisi sekä testaamaan, kuinka kestävä elämäntapasi on.

Palveluntuottajista osastollamme esittäytyvät Happy Healthy People – Vierumäki Country Club Oy, Sanoste Oy, Kunnanlääkärit Oy, Suomen Terveystalo, Avominne klinikat ja Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä.

Jos olet kiinnostunut terveyden ja hyvinvoinnin uusimmista tuulista ja tulevaisuudesta, kannattaa ehdottomasti tutustua myös osastomme vieressä olevalle Klinikka-lavalle tuottamiimme kiinnostaviin keskusteluihin.

Perjantaina lavalla puhutaan siitä, miten voimme vastedes entistä enemmän itse vaikuttaa omaan hyvinvointiimme ja terveyteemme liittyviin ratkaisuihin.

Lauantaina taas pääset kuulemaan, millaisia palveluinnovaatioita suomalaisella startup-kentällä tällä hetkellä muhii ja ottamaan äänestämällä kantaa siihen, miten niitä osataan pitchata. Tällöin pääset myös tuomaroimaan ja antamaan äänesi mielestäsi parhaalle nousevien startup-yritysten pitchaukselle.

Sunnuntaina lavalla käydään äärimmäisen kiinnostava keskustelu siitä, millaisia välineitä geenitestit antavat terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen jo nyt ja miltä genomitiedon hyödyntämisen tulevaisuus näyttää.

Katso osastomme vieressä olevan Klinikka-lavan tarkempi ohjelma meidän osaltamme alta! Nähdään messuilla!

Mistä on kyse?