Live
Työelämäpalkinto 2017
tapahtumat

Työelämäpalkinto 2017

Millaisia käytännön reseptejä työelämäpalkinnon finalistit tarjoavat työyhteisön kehittämiseen? Mitä sanoo aivotutkimus työhyvinvoinnista? Tule poimimaan toimivat keinot työyhteisöösi.

Tahdonvoimalla työhyvinvointia

Tilaisuudessa ravistelemme työelämän ilmiöitä tutustumalla työelämäpalkinnon finalistien resepteihin. Lisäksi perehdymme työhyvinvoinnin tulevaisuuteen aivotutkimuksen näkökulmasta aivotutkija Minna Huotilaisen johdattamana. Tilaisuus päättyy palkintojen jakoon ja yleisöäänestyksen tuloksen julkistamiseen.

Tilaisuudessa esittäytyvät vuoden 2017 yhdeksän palkinnonsaajaa, jotka ovat osoittaneet tahdonvoimaa edistää työhyvinvointia.

Palkittavilla työpaikoilla on yhdessä muokattu työtä ja työtapoja tuloksellisempaa ja työkykyä tukevaan suuntaan. On otettu käyttöön rohkeita avauksia aina älyvaipoista kokkien laulutuokioon tai ostettu työmatkoja varten matkailuauto. Johto on laittanut itsensä peliin hyppäämällä viemärikaivantoon tai osallistumalla hoitotyöhön. Työntekijät ovat joustaneet työaikajärjestelyissä ja esimiehet tarjonneet mahdollisuuden itsenäiseen työvuorosuunnitteluun. Johtolauseena on ollut ennemminkin ”antakaa mennä” kuin ”ei siitä kuitenkaan mitään tule”.

Tahdonvoimaa-hakuun osallistui kaikkiaan 99 hienoa työpaikkaa, joihin voi tutustua verkkosivuillamme. Näiden joukosta valittiin yhdeksän finalistia, joiden ”onnistumisen reseptit” julkaistiin 20.4.2017. Yleisöäänestys innostavimmasta esimerkistä oli avoinna 20.4.-3.5.2017.

Mistä on kyse?