Live
Työkaluja kestävään liiketoimintaan: motivaatioprofiilit ja kiertotalouden käsikirja
Verkkotapahtuma

Työkaluja kestävään liiketoimintaan: motivaatioprofiilit ja kiertotalouden käsikirja

  • 09.02.2022 klo 09:00 - 10:30
  • Online

Kestävä liiketoiminta on tulevaisuuden suunta. Sijoittajat ja rahoittajat vaativat yrityksiltä ilmastotoimia ja yhä useammin myös luontokadon pysäyttämistä. Samaan suuntaan ohjaa sääntely ja yhä useammin myös kuluttajilta tuleva paine.

Ihmiset haluavat elää hyvää elämää maapallon kantokyvyn rajoissa, ja kestäville tuotteille ja palveluille onkin yhä suurempi kysyntä. Mutta miten muutos kohti kestävää liiketoimintaa viedään toteen yrityksen arjessa?

Tervetuloa Sitran webinaariin kuulemaan, mikä motivoi suomalaisia kestäviin valintoihin, ja miten kiertotalousmuutos voidaan toteuttaa juuri sinun yrityksessäsi.

Esittelemme Sitran laatimat motivaatioprofiilit, joita hyödyntämällä on helpompi ymmärtää kuluttajien päätöksenteon taustalla olevia motivaatiotekijöitä. Motiivien tunnistaminen auttaa niin viestinnän kohdentamisessa, strategian luomisessa kuin kohderyhmäsegmenttien uudelleen miettimisessä. Kestävän elämän motivaatioprofiilit on vuonna 2017 julkaistun raportin päivitetty versio.

Kiertotalouden liiketoimintamallit auttavat yrityksiä tarttumaan arvoketjunsa epätehokkuuksiin ja kehittämään niistä uutta lisäarvoa. Julkaisemme tapahtumassa uuden yrityksille suunnatun suomenkielisen kiertotalouskäsikirjan, joka päivittää Sitran suosittujen playbook-käsikirjojen opit vuoteen 2022. Käsikirja tarjoaa taustatietoa sekä käytännön työkaluja kiertotalousliiketoiminnan kehittämiseen.

Webinaari on suunnattu kaikille kestävästä liiketoiminnasta kiinnostuneille: yrityksille, järjestöille, tutkijoille ja uteliaille kansalaisille.

Tutustu kiertotalouden edelläkävijäyrityksiin Sitran kokoamalla Kiertotalouden kiinnostavimmat 2.1 -listalla.