Live
Työpaja hyvän ja kestävän elämän suunnittelemiseen – Helsinki 19.9.
tapahtumat

Työpaja hyvän ja kestävän elämän suunnittelemiseen – Helsinki 19.9.

Haluatko tehdä arjestasi kestävämpää? Täältä saat siihen eväitä!

Haluatko tehdä arjestasi kestävämpää? Täältä saat siihen eväitä!

Tule mukaan suunnittelemaan Suomen ja koko Euroopan tulevaisuutta! Kahdeksassa Euroopan maassa toteutettava PSLifestyle-projekti tähtää hyvän ja kestävän elämän mahdollistamiseen kaikille.

Osana projektia kehitetään uutta hiilijalanjälkeen pohjautuvaa suunnittelutyökalua, joka auttaa ihmisiä tunnistamaan arjen ympäristövaikutukset.

Osallistu työkalun kehittämiseen ja muotoile hyvän elämän visioita yhdessä muiden kaupunkilaisten kanssa!

Haluamme palvelun vastaavan mahdollisimman hyvin meidän kaikkien tarpeisiin, joten sinun mielipiteesi on tärkeä. Osallistumalla työpajoihin et vain testaa työkalua, vaan olet myös mukana luomassa sen ominaisuuksia ja toimintoja!

Työpaja on kaksiosainen: ensimmäisessä työpajassa tarkastelemme kestävän arjen tekoja ja arvioimme niiden soveltuvuutta jokapäiväiseen elämään. Työpajan toisessa osiossa testaamme työkalun tarjoamia kestävän arjen tekoja ja keräämme ajatuksia palvelusta ja sen käytöstä. Voit halutessasi osallistua molempiin tai vain toiseen työpajoista

Ensimmäinen työpaja järjestetään 19.9. klo 12.00–16.00 Sitran toimistolla osoitteessa Itämerenkatu 11–13. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta se vaatii ennakkoilmoittautumisen 18.9. mennessä. Mukaan mahtuu 40 kiinnostunutta ja tarjoamme työpajan osallistujille lounaan klo 11.30 alkaen. Ilmoittautumaan pääset tästä. Toinen työpaja järjestetään 9.11., ilmoittautuminen tapahtumaan avataan myöhemmin.

Ensimmäisen työpajan ohjelma 19.9.:

11.30
Lounas
12.00
Avaus
13.00
Millaisilla teoilla voit rakentaa kestävää arkea?
14.05
Tauko
14.15
Kestävät arjen teot
15.00
Kahvitauko
15.15
Yhteenveto
16.00
Tilaisuus päättyy
Ota yhteyttä
Projektikoordinaattori, Luonto ja arki sekä PSLifestyle

+358 294 618 395

Mistä on kyse?