Live
Työpaja hyvän ja kestävän elämän suunnittelemiseen – Tampere 24.9.
tapahtumat

Työpaja hyvän ja kestävän elämän suunnittelemiseen – Tampere 24.9.

Haluatko tehdä arjestasi kestävämpää? Täältä saat siihen eväitä!

Tule mukaan suunnittelemaan Suomen ja koko Euroopan tulevaisuutta! Kahdeksassa Euroopan maassa toteutettava PSLifestyle-projekti tähtää hyvän ja kestävän elämän mahdollistamiseen kaikille. Osana projektia kehitetään uutta hiilijalanjälkeen pohjautuvaa suunnittelutyökalua, joka auttaa ihmisiä tunnistamaan arjen ympäristövaikutukset.

Osallistu työkalun kehittämiseen ja muotoile hyvän elämän visioita yhdessä muiden kaupunkilaisten kanssa!

Haluamme palvelun vastaavan mahdollisimman hyvin meidän kaikkien tarpeisiin, joten sinun mielipiteesi on tärkeä. Osallistumalla työpajoihin et vain testaa työkalua, vaan olet myös mukana luomassa sen ominaisuuksia ja toimintoja!

Työpaja on kaksiosainen: ensimmäisessä työpajassa tarkastelemme kestävän arjen tekoja ja arvioimme niiden soveltuvuutta jokapäiväiseen elämään. Työpajan toisessa osiossa testaamme työkalun tarjoamia kestävän arjen tekoja ja keräämme ajatuksia palvelusta ja sen käytöstä. . Voit halutessasi osallistua molempiin tai vain toiseen työpajoista

Ensimmäinen työpaja järjestetään 24.9. klo 10–14 Scandic Tampere Cityssa osoitteessa Hämeenkatu 1, 33100 Tampere. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta se vaatii ennakkoilmoittautumisen. Halukkaille on tarjolla aamupalaa. Toinen työpaja järjestetään 12.11., ilmoittautuminen tapahtumaan avataan myöhemmin.

Tampereella työpajat järjestetään yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa. Tutustu työpajojen ohjelmaan kaupungin sivuilta ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautuminen tapahtumaan 15.9. mennessä.

Ensimmäisen työpajan ohjelma 24.9.:

9.30
Aamupala
10.00
Avaus
10.30
Millaisilla teoilla voit rakentaa kestävää arkea?
11.35
Lounas
12.20
Kestävät arjen teot
13.05
Kahvitauko
13.15
Yhteenveto
14.00
Tilaisuus päättyy
Ota yhteyttä
Projektikoordinaattori, Luonto ja arki sekä PSLifestyle

+358 294 618 395

Mistä on kyse?