Live
Työpaja hyvän ja kestävän elämän suunnittelemiseen – Turku 20.9.
tapahtumat

Työpaja hyvän ja kestävän elämän suunnittelemiseen – Turku 20.9.

Haluatko tehdä arjestasi kestävämpää? Täältä saat siihen eväitä!

Haluatko tehdä arjestasi kestävämpää? Täältä saat siihen eväitä!

Tule mukaan suunnittelemaan Suomen ja koko Euroopan tulevaisuutta! Kahdeksassa Euroopan maassa toteutettava PSLifestyle-projekti tähtää hyvän ja kestävän elämän mahdollistamiseen kaikille.

Osana projektia kehitetään uutta hiilijalanjälkeen pohjautuvaa suunnittelutyökalua, joka auttaa ihmisiä tunnistamaan arjen ympäristövaikutukset.

Osallistu työkalun kehittämiseen ja muotoile hyvän elämän visioita yhdessä muiden kaupunkilaisten kanssa!

Haluamme palvelun vastaavan mahdollisimman hyvin meidän kaikkien tarpeisiin, joten sinun mielipiteesi on tärkeä. Osallistumalla työpajoihin et vain testaa työkalua, vaan olet myös mukana luomassa sen ominaisuuksia ja toimintoja!

Työpaja on kaksiosainen: ensimmäisessä työpajassa tarkastelemme kestävän arjen tekoja ja arvioimme niiden soveltuvuutta jokapäiväiseen elämään. Työpajan toisessa osiossa testaamme työkalun tarjoamia kestävän arjen tekoja ja keräämme ajatuksia palvelusta ja sen käytöstä. Voit halutessasi osallistua molempiin tai vain toiseen työpajoista

Ensimmäinen työpaja järjestetään 20.9. klo 12.00–16.00 Turun Linnassa Bryggman -salissa, Linnankatu 80, 20101. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta se vaatii ennakkoilmoittautumisen 19.9. mennessä. Mukaan mahtuu 40 kiinnostunutta ja tarjoamme työpajan osallistujille lounaan. Toinen työpaja järjestetään 8.11., ilmoittautuminen tapahtumaan avataan myöhemmin.

Turun työpajat toteutetaan yhteistyössä Raision ja Turun kaupunkien sekä Valonian kanssa. Tutustu työpajojen ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautuminen päättyy 19.9.

Ensimmäisen työpajan ohjelma 20.9.:

11.00
Lounas
12.00
Avaus
12.30
Millaisilla teoilla voit rakentaa kestävää arkea?
13.35
Tauko
13.45
Kestävät arjen teot
14.35
Kahvitauko
14.45
Yhteenveto
16.00
Tilaisuus päättyy
Ota yhteyttä
Projektikoordinaattori, Luonto ja arki sekä PSLifestyle

+358 294 618 395

Mistä on kyse?